Ακαδημίες Ημαθίας

Με Κωτσόπουλο και Μεληκιώτη η τελετή λήξης της Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (photos)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας για τη σεζόν 2017-2018, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας της.

Ημέρα γιορτής για τους αθλητές, ενώ ιδιαίτερο “χρώμα” στην τελετή έδωσε και η παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου και της ΑΕΚ, Κώστα Κωτσόπουλου και Δημήτρη Μεληκιώτη αντίστοιχα, οι οποίοι συνομίλησαν μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές.

Παρά τη βροχή, αθλητές και γονείς δεν πτοήθηκαν και έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, διασκέδασαν ενώ παράλληλα διαγωνίστηκαν σε διάφορα παιχνίδια υπό την καθοδήγηση του προπονητικού τιμ της Ακαδημίας.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης προλόγισε την εκδήλωση λέγοντας πως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα λειτουργίας της Ποδοσφαιρικής Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου. Τόνισε πως το παιδικό τμήμα διακρίθηκε ιδιαίτερα, μιας και από την πρώτη χρονιά συμμετοχής σε επίσημο πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα ήταν άκρως θετικά.

Η διοίκηση ευχαριστεί τους Δημήτρη Μελικιώτη και Κώστα Κωτσιόπουλου που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή λήξης της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και τους εύχονται υγεία καιτ η νέα αγωνιστική σεζόν να εκπληρωθούν όλοι τους οι στόχοι.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected