Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν το…χουν οι “μεγάλοι” σ αυτό το Μουντιάλ, ούτε η Βραζιλία τα κατάφερε!

Μετά την απρόσμενη ομολογουμένως ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό, ήταν η σειρά της Βραζιλίας να ξεκινήσει με γκέλα και συγκεκριμένα με ισοπαλία κόντρα στη σκληροτράχηλη Ελβετία.

H παθιασμένη Ελβετία δεν επέτρεψε στην Βραζιλία να μπει με το… δεξί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, σε μία ακόμη έκπληξη στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Η «Σελεσάο» έμεινε στο 1-1 με τους Ελβετούς στην «Αρένα Ροστόφ», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, αν και προηγήθηκε με τον Κουτίνιο στο 20΄. Το γκολ (φάουλ) της ισοφάρισης για τους Ευρωπαίους σημείωσε στο 50΄ ο Ζούμπερ.

Η πρώτη πολύ κακή διαιτησία του 21ου παγκοσμίου κυπέλλου «σημάδεψε» την αναμέτρηση στην πόλη Ροστόφ. Ο Μεξικανός, Σέζαρ Ράμος, δεν είδε το φάουλ του σκόρερ των Ελβετών, ενώ αργότερα δεν υπέδειξε το πέναλτι στην ανατροπή του Ζεσούς. Δύο φάσεις που εάν είχαν υποδειχθεί (κανείς δεν ξέρει τι έγινε με το VAR) η εικόνα του αγώνα θα ήταν εντελώς διαφορετική, αν και η Βραζιλία δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, κυρίως στη μεσαία γραμμή, ενώ αρκετοί παίκτες της έδειξαν σημάδια κούρασης.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Κασεμίρο (60΄ Φερναντίνιο), Ζεσούς (79΄ Φιρμίνο), Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Μαρσέλο, Ντανίλο, Παουλίνιο (67΄ Ρενάτο Αουγκούστο), Γουίλιαν

ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Σόμερ, Λιχτστάινερ (87΄ Λανγκ), Ακάνζι, Σεφέροβιτς (80΄ Εμπολό), Τσάκα, Μπεχράμι (71΄ Ζακαρία), Ροντρίγκες, Ζούμπερ, Τζεμάιλι, Σάερ, Τσακίρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected