Basket

Ξεκίνησαν τα προημιτελικά στο ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018

Ξεκίνησαν τα προημιτελικά του φετινού τουρνουά, με δυο παιχνίδια στο κλειστό του ΔΑΚ “Βικέλας”.

Στο πρώτο χρονικά, οι “Texas Losers” κέρδισαν τις μορφές με 40-39, σε ένα νευρικό και δυνατό παιχνίδι. Οι Τεξανοί ξεκίνησαν νωχελικά και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, γεμίζοντας αμφιβολία στην ομάδα αλλά και εκνευρισμό. Στη συνέχεια όμως και με πολύ καλή άμυνα, κατάφεραν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, με τον Πύρκαν ανεβάζει ρυθμούς, τον Χατζή να βρίσκει λύσεις επιθετικά και σε συνδυασμό με τα λάθ της αντίπαλης ομάδας, πήραν στο τέλος τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, οι “Μορφές” φάνηκαν έτοιμοι να κάνουν την έκπληξη καθώς προηγήθηκαν στο ημίχρονο. Ο Χριστοφορίδης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι φέτος, ο Κολιός ήταν εύστοχος από τα 6.75, ενώ οι Τσιούντας και Τζιουμάκης βοήθησαν τα μέγιστα αμυντικά. Η αστοχία όμως στο δεύτερο μέρος αλλά και η χαλάρωση στην άμυνα, έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους ενώ ένα ολέθριο λάθος στο τελευταίο σουτ, 5 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, επέφερε την ήττα και τον αποκλεισμό.

Texas Losers – Μορφές  40-39

Texas Losers : Οικονομόπουλος 4, Μιχαλάκας 2, Πύρκας 4, Μπιζέτας 5 (1), Ντόβας, Ζέρβας, Χατζής 6, Μανούρας 19 (2).
Μορφές : Χριστοφορίδης 9, Κολιός 10 (2), Σκουμπόπουλος 3 (1), Τζιουμάκης 4, Χριστοδουλίδης, Μαυρόπουλος, Τριγώνης 5, Τσιούντας 3 (1), Χατζηκυριακίδης 5.

Στο δεύτερο ματς, οι Βέροια23 κόντεψαν να κάνουν την έκπληξη αλλά τελικά ηττήθηκαν με 54-49 από τους Oklaχώμα.

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, η ομάδα του Ηλιάδη πραγματοποίησε το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι στη διοργάνωση και λίγο έλειψε να έκανε την έκπληξη. Ο Τζιμογιάννης δεν έχασε προσπάθεια, ο Τρομπούκης έβαλε τα σουτ από μέση απόσταση, ο Τζανέτος βοήθησε οργανωτικά και ο Μιχαηλίδης κέρδισε όλες τις μάχες στο ζωγραφιστό. Η αστοχία όμως και η κούραση στα τελευταία λεπτά, τους στοίχισαν με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από τη συνέχεια του τουρνουά, διατηρώντας όμως το κέφι και την ικανοποίηση για την πολύ καλή τους απόδοση.

Εκρηκτικό το πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα του Μπεκιαρίδη, που θέλησε να δείξει από νωρίς ποιο είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Ο συνήθης ύποπτος Τούφας, με την… εκνευριστική ευστοχία του, ο εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση Μπιτέρνας και ο ο Μπεκιαρίδης με τα καθοριστικά ριμπάουντ, ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας. Με καθαρό μυαλό στις τελευταίες επιθέσεις και χάρη στην ευστοχία των Κυριαζόπουλου και Παπανικολάου, πήραν την πρόκριση και περιμένουν τον αντίπαλο τους στα ημιτελικά.

Βέροια23 – Oklaχώμα  49-54

Βέροια23 : Αβραάμ, Τρομπούκης 9, Μιχαηλίδης 2, Λαμπρής 4 (1), Μπαλτζής 6, Τζιμογιάννης 24, Τζανέτος 4.
Oklaχώμα : Κυριαζόπουλος 4, Παπανικολάου 13 (2), Ανδρεόπουλος 4, Τούφας 15, Μπιτέρνας 7 (1), Μπεκιαρίδης 4, Τσιριμπάκας 7.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected