Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοίνωσε επιτροπή μεταγραφών και τεχνικό διευθυντή η FC Γιαννιτσά

Η νεοσύστατη ομάδα των Γιαννιτσών, που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική στη θέση της Δόξας Μαυροβουνίου, ανακοίνωσε σήμερα το όνομα του τεχνικού διευθυντή αλλά και της επιτροπής μεταγραφών, που θα χειριστεί τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου.

Η ομάδα αν και νεοσύστατη, λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια καθώς εγκαταστάθηκε σε κεντρικά γραφεία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, βρήκε το προπονητικό κέντρο σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας ενώ θα λειτουργεί και γραφείο τύπου για την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου.

Όσον αφορά το όνομα του τεχνικού διευθυντή είναι ιδιαίτερα γνωστό στην ποδοσφαιρική “πιάτσα” της πόλης και πρόκειται για τον Στέργιο Κιούρκα (φωτ. αριστερά), ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση και έπιασε αμέσως δουλειά.

Παράλληλα, ορίστηκε η επιτροπή μεταγραφών, που αποτελείται από τους Τέο Δανιηλίδη (πρόεδρος), Ηλία Πανίδη (Αναπληρωτής Πρόεδρος) και Στέργιο Κιούρκα (Τεχνικός Διευθυντής), πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή, Δημήτρη Τομπάζη.

Η επιτροπή αυτή έχει οριοθετήσει τους στόχους και τις επόμενες μέρες (όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ) αναμένεται να κλείσουν αξιόλογοι παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected