Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κι άλλο σπουδαίο deal της Νίκης Βόλου!

Την απόκτηση του Φάμπιο Ταβάρες ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου.

Μετά τον Λόρι Κέρι, οι “κυανόλευκοι” εντάσσουν στο δυναμικό τους και τον 30χρονο (26/03/1988) Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΣ Ρόδου στον οποίο αγωνίστηκε το τελευταίο 6μηνο ενώ παλαιότερα θήτευσε κατά σειρά σε Απόλλωνα Πόντου, Κέρκυρα, Ατρόμητο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΑΟ Χανιά, Βέρδας Νόβας, Λούρες, Οδιβέλας και Περσαδόρες

Ο Πορτογάλος επιθετικός ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε αρχικά στον Απόλλωνα Πόντου και εν συνεχεία στην Ρόδο ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας όπου και θα αγωνίζεται για τον επόμενο έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φάμπιο Ρούμπεν Μορέιρα Ταβάρες, για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Φάμπιο είναι γεννημένος 26 Μαρτίου 1988, έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί για τις πορτογαλικές: Pescadores, Odivelas B, Loures, Venda Novas. Από το 2012 βρίσκεται στην χώρα μας και έχει αγωνιστεί σε: ΑΟ Χανιά, Αν. Γιαννιτσών , Ατρόμητο Αθηνών, ΑΟ Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου και ΑΣ Ρόδος .

Συνολικά έχει 34 συμμετοχές στην Football League ,45 στη Γ’ Εθνική, 20 στο Κύπελλο Ελλάδας , 37 στην Super League και 2 συμμετοχές σε προκριματικά του Europa League.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.»

Νίκη Βόλου: Στα «κυανόλευκα» (και) ο Φάμπιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected