Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μετά τη Ρωσία, σειρά πήρε η Ουρουγουάη!

Η Ουρουγουάη σε ένα κακό ματς νίκησε με 1-0 την Σαουδική Αραβία και «κλείδωσε» την πρόκριση της

Με τέρμα του Σουάρες στο 23΄ η Ουρουγουάη επικράτησε 1-0 της Σαουδικής Αραβίας στο Ροστόφ για την 2η αγωνιστική (1ος όμιλος) του μουντιάλ 2018 και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης για 3η συνεχή φορά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα της με τη Ρωσία, η οποία επίσης πέρασε με δύο νίκες στην επόμενη φάση.

Η Σαουδική Αραβία ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ματς κατά της Ρωσίας (0-5), αλλά πλήρωσε την απειρία της και το γεγονός ότι η αντίπαλός της διαθέτει κάποιες κορυφαίες μονάδες σε παγκόσμιο επίπεδο (Σουάρες, Καβάνι κ.ά.) κι έτσι ο τελευταίος αγώνας της με την Αίγυπτο (25/6) στο Βόλγογκραντ θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Λουίς Σουάρες σημείωσε το 52ο τέρμα του για την Ουρουγουάη σε 100 διεθνείς συμμετοχές κι έγινε ο πρώτος παίκτης της χώρας του που σκοράρει σε τρία μουντιάλ.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Ουρουγουάη (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Χιμένες, Γκοντίν, Βαρέλα, Σάντσες (82΄ Νάντες), Μπεντανκούρ, Ροντρίγκες (59΄ Λασάλτ), Σουάρες, Βεσίνο (59΄ Τορέιρα), Καβάνι, Κάσερες.

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλοουαϊς, Οσάμα Χαουσαουί, Μπουλαϊχί, Αλ Μπουραϊκ, Αλ Φαράτζ, Μπαχμπρί (75΄ Κανό), Αλ Σαχρανί, Οταΐφ, Αλ Τζασάμ (42΄ Χουσαϊν), Αλ Νταουσαρί, Αλ Μουαλάντ (78΄ Αλ Σαλαουί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected