Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Αναδείχτηκε το ζευγάρι του τελικού στο “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018”

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι δυο ημιτελικοί αγώνες του ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικέλας στο Μακροχώρι.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Oklaχώμα κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Bad Boys και με με σκορ 49-42 να προκριθούν για πρώτη τους φορά στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα του Μπεκιαρίδη, που πήρε τα ηνία του αγώνα και μάλιστα προηγήθηκε με 15 πόντους στο τέλος του ημιχρόνου. Κάπου εκεί όμως επήλθε χαλάρωση και αστοχία και το παιχνίδι πήρε φωτιά!

Ο Τούφας χτύπησε από μέση απόσταση για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Τσιριμπάκας στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι κέρδισε πολλές μάχες στο ζωγραφιστό και ο Μπιτέρνας σημείωσε ένα καθοριστικό τρίποντο στην τέταρτη περίοδο, “ψαλιδίζοντας” ουσιαστικά τις οποίες ελπίδες των αντιπάλων για ολική επαναφορά.

“Παγωμένα” εμφανίστηκαν τα…κακά παιδιά του Μπακαλίδη στο ξεκίνημα του αγώνα και η νευρικότητα σε συνδυασμό με την αστοχία, τους άφησε πίσω στο σκορ. Όμως χάρη στον… γνωστό εκτελεστής από τα 6.75 Στίκα, τον Μαυροκεφαλίδη που μάζεψε επιθετικά ριμπάουντ και τον Δομουτζή, φάνηκαν να γυρίζουν το ματς αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν τη μοίρα της ομάδας.

Oklaχώμα – Bad Boys  49-42

Oklaχώμα : Κωτιάδης 2, Κυριαζόπουλος, Κούλης, Παπανικολάου 8, Ανδρεόπουλος 4, Τούφας 11, Τσιριμπάκας 12, Μπεκιαρίδης, Μπιτέρνας 12 (2).

Bad Boys : Γώγος 2, Λιακόπουλος Γ., Μαυροκεφαλίδης 14, Δούλαλας, Σπυριδόπουλος 5 (1), Στίκας 11 (3), Μπακαλίδης, Γαβριλάκης 2, Δομουτζής 2, Πολυμέρης 1, Λιακόπουλος Φ. 3, Μπακαλίδης 2.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, οι πρωταθλητές “Παρτάλια” επικράτησαν με 20 πόντους διαφορά των Texas Losers και θα δώσουν το παρών στον τελικό για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Με εξαιρετική εικόνα σε άμυνα και επίθεση, οι κάτοχοι του τίτλου έδειξαν από την αρχή πως δεν είχαν διάθεση για… εκπλήξεις. Ο αρχηγός Εμμανουηλίδης ήταν ασταμάτητος σκοράροντας από παντού, ο Τσακίρης δεν είχε αντίπαλο μέσα στη ρακέτα και οι Δούμας με τον Μπερσό έτρεχαν ασταμάτητα προσφέροντας ασίστ και θέαμα.

Δύσκολο βράδυ για τους “Τεξανούς” του Μπιζέτα που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα επιθετικά. Ο Πύρκας έδειξε για μια ακόμα φορά ότι φέτος ήταν η χρονιά του, ο Μανούρας προσπάθησε να απειλήσει από μακριά και ο Χατζής με τον Ζέρβα πάλεψαν με τα θηρία στο ζωγραφιστό όσο είχαν δυνάμεις. Ραντεβού στον μικρό τελικό για τους “πράσινους”, στον δρόμο για την 3η θέση των μεταλλίων.

Παρτάλια – Texas Losers  53-33

Παρτάλια: Δούμας 6, Μπερσός 5 (1), Παππάς 7, Γκιλιόπουλος, Εμμανουηλίδης 17, Τσακίρης 10, Κωστογλίδης 6 (1), Γεωργόπουλος 2.

Texas Losers : Πύρκας 8, Τσίπης 5, Μπιζέτας 2, Ντόβας 4, Ζέρβας 3, Αθανασίου 4, Μανούρας 7, Χατζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected