Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια φοβερή και τρομερή Κροατία, “ισοπέδωσε” την παρέα του Μέσι!

Εκπληκτικό ματς από την Κροατία, που ανάγκασε την Αργεντινή σε παθητικό ρόλο και φανέρωσε πως έχει τα φόντα να φτάσει ακόμη πιο μακριά στη διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το onsports.gr, το τραγικό λάθος του Καμπαγέρο και η ανυπάρκτη άμυνα της έστειλαν πανηγυρικά στους «16» την Κροατία και την Αργεντινή φάτσα-κάρτα με τον πρόωρο αποκλεισμό

Η φιναλίστ του Μουντιάλ της Βραζιλίας κι ένα από τα φαβορί για τη φετινή διοργάνωση στη Ρωσία κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό.

Η Αργεντινή δεν τα κατάφερε κόντρα στους πάντα ανταγωνιστικούς Κροάτες που τη διέλυσαν με 3-0 χάρη στο τραγικό λάθος του Καμπαγέρο το οποίο δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Ρέμπιτς στο 53′, την «οβίδα» του Μόντριτς στο 80′ και το πλασέ του Ράκιτιτς στο 90′.

Η «σελέστε» απογοήτευσε ξανά αυτή τη φορά απέναντι σε μια ομάδα που εκτός από την απαιτούμενη σκληράδα διαθέτει και ποιότητα για κάνει τη ζημιά.

Η Κροατία πήγε το ματς εκεί που ήθελε και μπόρεσε να πάρει αυτό ακριβώς που έψαχνε κάνοντας έτσι check in στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πλέον η παρέα του Μέσι που «πληρώνει» την γκάφα του Καμπαγέρο και την τραγική αμυντική γραμμή της «σελέστε» βρίσκεται στα σχοινιά και για να μην πάει… σπίτι της χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected