Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραμένει ο Αντιφάκος στον ΑΟ Μαρίνας, ανανέωσε και ο Κελέσμητος

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του τεχνικού δίδυμου στον ΑΟ Μαρίνας, παίρνει…μπροστά η συγκρότηση του ρόστερ της νέας σεζόν στην Α Ερασιτεχνική.

Οι “οράνιε” προχώρησαν σήμερα (20/6) στην ανανέωση με δύο ποδοσφαιριστές που είχαν προκαλέσει αίσθηση όταν είχαν ανακοινωθεί ως μεταγραφές την περσινή σεζόν.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Αντιφάκο και Δημήτρη Κελέσμητο, οι οποίο συμφώνησαν με τη διοίκηση και θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ΑΟΜ τη νέα χρονιά.

Για τον πρώτο τα λόγια είναι περιττά, καθώς o 42χρονος (30/05/1976) πορτιέρο συνεχίζει απτόητος να αγωνίζεται και μάλιστα του ταιριάζει απόλυτα η παροιμία “σαν το παλιό καλό κρασί”! Βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο ΑΟ Μαρίνας να φιγουράρει φέτος στις 16 ομάδες της Α Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας και η μεταγραφή του τον Γενάρη του 2018 αποδείχτηκε “λίρα εκατό”.

Από την άλλη πλευρά, ο 20χρονος (14/05/1998) μέσος, με θητεία σε ΓΑΣ Κοπανού και Θύελλα Στενημάχου, ήταν από τους άτυχους της περσινής σεζόν καθώς υπηρέτησε τη θητεία του στον στρατό και αγωνίστηκε μόλις σε τρία ματς. Ωστόσο οι διοικούντες πιστεύουν στις δυνατότητες του και για το λόγο αυτό προχώρησαν άμεσα στη συμφωνία για την παραμονή του και τη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο ΑΟΜ αναμένεται να ανακοινώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, που ανεβάζει κατά πολύ το αγωνιστικό επίπεδο του ρόστερ και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση κυρίως για το “βαρύ” βιογραφικό του!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected