Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Πρωταθλητής 2018 στο Foot Tennis το “Hotel Kapsalis”! (photos)

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, με εντυπωσιακές φάσεις αντάξιες της δυναμικής των δύο αντιπάλων, το Hotel Kapsalis κατέκτησε το τρόπαιο στο 4ο Τουρνουά Foot Tennis.

Και επειδή από την αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή, το Στέκι απέδειξε για ακόμη μία φορά πως δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του θεσμού, έχοντας άλλωστε κατακτήσει τα δύο εκ των τριών προηγούμενων διοργανώσεων.

Η αναμέτρηση κράτησε το ενδιαφέρον των 100 και πλέον θεατών που βρέθηκαν στην Πλατεία Δημαρχείου και μάλιστα σημειώθηκαν κάποιες εντυπωσιακές φάσεις που ίσως δεν είχαμε δει στα προηγούμενα τουρνουά.

Η ομάδα των Τάσου Καψάλη, Νίκου Σπανού και Λάζαρου Τριανταφυλλίδη επικράτησε με 3-1 και κατέκτησε το τρόπαιο (το παρέλαβαν από τον ιδιοκτήτη της εταιρίας “Simparts”, Σίμο Γαβριηλίδη), μαζί με τις δύο διανυκτερεύσεις στη Σκιάθο προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου “Horby Travel” στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Βέροια.

Την παραλαβή του φακέλου με την προσφορά πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, της εταιρίας “ALU-SYN”.

Την ίδια ώρα, η ομάδα των Ασλάνογλου, Μπρέγκου και Τάσο παρέλαβε το κύπελλο των δεύτερων νικητών, μαζί με τον φάκελο της προσφοράς του “Voice City live clubbing” (την απονομή πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης του Xnet, Γιώργος Δούλου) ενώ στην τρίτη θέση κατατάχθηκαν τα Ανταλλακτικά Φωτιάδης, που επικράτησαν με 2-0 του Draw Cafe.

Οι “οράνιε” παρέλαβαν το τρόπαιο δια χειρός του προέδρου Αντώνη Φωτιάδη, παράλληλα με τον φάκελο της προσφοράς του Delante Bar, ενώ οι Κώστας Ντέλλας και Βασίλης Γιαουτζής κέρδισαν ένα τραπέζι για 4 άτομα αξίας 50€ από το μεζεδοπωλείο “Στάσου Μύγδαλα”.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα :

Ημιτελικοί

Το Στέκι – Draw Cafe  2-1 (17-21, 21-15, 11-6)
Ασλάνογλου, Μπρέγκου / Γιαουτζής, Ντέλλας

Ανταλλακτικά Φωτιάδης – Hotel Kapsalis  1-2 (13-21, 21-16, 6-11)
Γαβριηλίδης Χ., Σοφιανίδης / Καψάλης, Σπανός, Τριανταφυλλίδης

Μικρός Τελικός

Draw Cafe – Ανταλλακτικά Φωτιάδης  0-2 (18-21, 11-21)
Γιαουτζής, Ντέλλας / Γαβριηλίδης Χ., Σοφιανίδης

Μεγάλος Τελικός

Το Στέκι – Hotel Kapsalis  1-3 (16-21, 23-21, 16-21, 19-21)
Ασλάνογλου, Μπρέγκου / Καψάλης, Σπανός, Τριανταφυλλίδης

*φωτορεπορτάζ σε νεότερη ανάρτηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected