Κατηγορίες
Αθλήματα

Όλα έτοιμα στη Ναύπακτο για την εκκίνηση του 2ου αγώνα του Πρωταθλήματος τζετ σκι 2018

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του 2ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τζετ σκι 2018.

Εκκίνηση που θα δοθεί αύριο Σάββατο (23/06) στις 16:00, μπροστά από την πραγματικά εντυπωσιακή και πολύ όμορφη παραλία της Ψανής, δίπλα από το ιστορικό Ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου. Οι αγώνες θα συνεχισθούν και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Οικοδεσπότης ο Δήμος Ναυπακτίας που σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας (Ε.Λ.Τ.) θα διοργανώσουν για πρώτη φορά στην περιοχή έναν αγώνα του πρωταθλήματος τζετ σκι, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά όλοι όσοι το επιθυμούν.

Οι 25 κορυφαίοι οδηγοί του αθλήματος θα προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα διεκδικώντας τη νίκη αλλά και καλά πλασαρίσματα στον 2ο αγώνα της χρονιάς, συνεχίζοντας δυνατά στην μάχη της διεκδίκησης των θέσεων της κορυφής και τον τίτλο του πρωταθλητή στις 5 κατηγορίες.

«Βρισκόμαστε στον 2ο αγώνα της χρονιάς ενός “νέου” Πρωταθλήματος και μιας ιδιαίτερα ελπιδοφόρας χρονιάς για το άθλημά μας. Οι οδηγοί θέλουν ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Κι αυτό θέλουμε να τους προσφέρουμε. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό στην Αθήνα, στο Παλαιό Φάληρο και το ίδιο πιστεύουμε ότι θα είναι και η συνέχεια στη Ναύπακτο, σε μια πραγματικά πολύ όμορφη πόλη – περιοχή», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας Παύλος Χριστόπουλος ο οποίος και συμπλήρωσε: «Ο Δήμος Ναυπακτίας έδειξε από την αρχή το πόσο κοντά είναι στον αθλητισμό και μας βοήθησε πολύ ώστε να διοργανώσουμε ένα διαφορετικό και μοναδικό event. Από την πλευρά μας κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να δώσει το παρών και ένα απολαύσει ένα εντυπωσιακό θέαμα με έντονο συναγωνισμό».

Αύριο Σάββατο (23 Ιουνίου 2018) οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα τελειώσουν στις 20:00, ενώ θα ακολουθήσουν οι απονομές και την Κυριακή (24 Ιουνίου 2018) οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 και ολοκληρωθούν στις 14:00 με τις απονομές στους νικητές και των δύο ημερών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected