Κατηγορίες
Basket

Πολύ γέλιο στην αναμέτρηση ανάμεσα στους Basket Gurus και τους Αβάνα!

Το πιο “γεμάτο” παιχνίδι τόσο σε σκορ όσο και θέαμα διεξήχθη την Πέμπτη 21/6 στο ανοιχτό γήπεδο Άρης Γεωργιάδης στην Εληά.

Τρομερό παιχνίδι από την αρμάδα του Κυβεντίδη που μπήκε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με ένα καταπληκτικό Τσιγάρα να σκοράρει ανελλιπώς, ένα Παυλιδη να χορεύει την άμυνα και τον Τζιούρτζια να καρφώνει μέσα στην ρακέτα πέρασαν στην αντεπίθεση. Ο Χωματάς “βράχος” στα ριμπάουντ και ο Αλεξίου μάστερ στις ασίστ με 14!. Η ήττα ήρθε στο τελευταίο καλάθι και επάξια ο τίτλος του μεγάλου ηττημένου του τουρνουά Νοσταλγία 2018 στους “Αβάνα”!

Οι “Κουβανοί” του Κοντοκώστα έδειξαν εξαρχής τις διαθέσεις τους και με κύριο όπλο τον Παπαοικονόμου που δεν είχε σταματημό πήραν κεφάλι από την αρχή. Ο Μυτιλέκας εκτελεστής, ο Καρανάσιος φόβητρο με 6 τάπες και ο Σιδηρόπουλος με ένα θεαματικό ανάποδο κάρφωμα στην τρίτη περίοδο ξεσήκωσε το γεμάτο γήπεδο. Μποροδήμος και Μόσχου έδωσαν ρεσιτάλ για ένα ακόμα παιχνίδι και… δυστυχώς κέρδισαν το παιχνίδι.

Basket Gurus (102) : Τσιγάρας 22 (2), Πολυμένης 7, Σαλαμάνης 11, Κυβεντίδης 7, Χωματάς 9, Αλεξίου 9, Τζιούρτζιας 24, Παυλίδης 13.
Αβάνα (104) : Παπαοικονόμου 15 (1), Μυτιλέκας 16, Κοντοκώστας 16, Καρανάσιος 11, Μόσχου 13, Μποροδήμος 8, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 14, Ζήνδρος 11.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected