Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Προβάδισμα ο Θέμελης για τον πάγκο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko ο Αστέριος Θέμελης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παλαιόχωρας.

Στο “κάδρο” για τον ΑΟΠ βρέθηκαν αρκετοί ανερχόμενοι προπονητές, με τον 42χρονο παλαίμαχο τερματοφύλακα να φαίνεται ότι “κερδίζει” τη “μάχη”. Η υπόθεση αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Κυριακή (24/06).

Ο Θέμελης την περασμένη σεζόν ήταν στον πάγκο της ΑΠΕ Λαγκαδά, αποχωρώντας λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Την πρώτη του προπονητική εμπειρία σε επίπεδο ανδρικής ομάδας την είχε στη Νίκη Μεσημερίου, στην οποία “κρέμασε” τα γάντια του το 2016. Παράλληλα εργάστηκε και στην Ακαδημία του Ερμή Καλαμαριάς.

Ως τερματοφύλακας άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια έπαιξε σε Αναγέννηση Κολινδρού (Γ’ Εθνική), Προοδευτική (Α’ Εθνική), ΑΕΛ (Α’ Εθνική), Θεσπρωτό (Γ’ Εθνική), Λεωνίδιο (Γ’ Εθνική), Χαλκηδόνα (Β’ Εθνική), Ρόδο (Δ’ και Γ’ Εθνική), Ηλυσιακό (Β’ Εθνική), Καστοριά (Β’ Εθνική), ΟΦ Ιεράπετρας (Γ’ Εθνική), Αγ. Δημήτριο (Γ’ και Β’ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου (Β’ Εθνική), Ηλιούπολη (Γ’ και Β’ Εθνική), Ναυπακτιακό (Γ’ Εθνική), Ιωνικό (Β’ Εθνική), Πανναξιακό (Δ’ Εθνική) και Νίκη Μεσημερίου (Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected