Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άλλαξε χέρια ο ΑΟ Χαλκίς!

Όπως είχε φανεί τις προηγούμενες ημέρες και από τον τρόπο που βιαστικά είχε μεθοδευθεί η γενική συνέλευση, όλα οδηγούσαν πως σήμερα η Χαλκίδα θα αποκτούσε νέα διοίκηση.

Όπως αναφέρει το Starsports, ο Γερμανός Κλάους Μίλερ με τον Βαλάντη Μπλέτσα και τον Θωμά Σβαρνόπουλο πλαισιωμένοι από ανθρώπους της εμπιστοσύνης τους, αλλά και παλιά μέλη του ΔΣ κατέβασαν κοινό ψηφοδέλτιο και ανέλαβαν τη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς.

Άλλωστε απέναντι τους είχαν μόνο τον Γιώργο Τόλια ο οποίος με αγωνία προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο ώστε να βρει συμπαίκτες και να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο, αλλά τα πεπρεγμένα της διοίκησης του είναι ακόμα νωπά και δεν τα κατάφερε.

Ο Μίλερ είπε όσα ήθελαν να ακούσουν οι φίλαθλοι για το διοικητικό μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει. Mίλησε για πενταετές πλάνο, ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, συσπείρωση των φιλάθλων, άνοδο στη Β΄εθνική τουλάχιστον και πολλά ακόμα που θεωρητικά ακούγονται όμορφα όμως θα κριθεί στη πράξη.

Οι πληροφορίες που τον συνοδεύουν από το πέρασμα του από την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είναι ευχάριστες, αλλά όλοι ελπίζουμε ότι στη Χαλκίδα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους; Κλάους Μίλερ, Βαλάντη Μπλέτσα, Θωμά Σβαρνόπουλο, Λουιζίδου Ευτυχία, Πολ Μπρεσνάιντερ, Αλ’έκο Σιγανό, Αλέξη Καραμάνο, Γιώργο Μήλιο, Νίκο Κακαβά. Αναπληρωματικοί μέλη είναι οι ;Άρης Γρύλος, Βασίλης Πίσχινας και Βασίλης Ναστογιάννης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected