Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρόταση στον Μίκι Τσίρκοβιτς!

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟ Βάρδας.

Μετά από έξι χρόνια επιτυχημένης θητείας και με τη στήριξη των φιλάθλων, άπαντες είναι έτοιμοι για να οδηγήσουν την ομάδα σε μια νέα εποικοδομητική σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν εργασίες και υπήρχε έντονη κινητικότητα για την συγκρότηση νέου Δ.Σ φέροντας απτά αποτέλεσμα. Με νέα πρόσωπα να εισέρχονται και να πλαισιώνουν το περσινό διοικητικό συμβούλιο για να βοηθήσουν την ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ώστε η ομάδα να πορευτεί απρόσκοπτα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομαλή λειτουργία κάθε συλλόγου.

 

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, πρώτο το θέμα του τεχνικού, όπου ήδη έγινε πρόταση στον γνώριμο Μίκι Τσίρκοβιτς. Μάλιστα ο Σέρβος βρέθηκε στη Βάρδα το Σάββατο για να συζητήσει και πλέον η προσεχής Τετάρτη, θεωρείται καθοριστική για την πραγματοποίηση αυτής της συμφωνίας.

Ο Τσίρκοβιτς με μακρά θητεία στη χώρα καθώς και σε πάγκους ομάδων της κατηγορίας, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο διάστημα που εργάστηκε στον ΠΑΟΒ κατά την τριετία 2002-05, στο ραντεβού το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στη Βάρδα και στα γραφεία της ομάδας στο «Γρηγόριος Καλάκος», έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με αντιπροσωπεία της διοίκησης.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το φλέγον θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει η ομάδα απερίσπαστα, είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος και να υπάρχει και ένα βοηθητικό γήπεδο ώστε να προπονείται η ομάδα χωρίς να επιβαρύνεται το κυρίως γήπεδο, ειδικά τον χειμώνα με τις βροχές. Και βέβαια οι γενικές αρχές του Τσίρκοβιτς πάνω στη δουλειά του, καθώς είναι ένας τεχνικός που θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και μια καλή «χημεία» με τους ιθύνοντες που θα συνεργαστεί, όπως συνέβαινε και τότε που συνεργάστηκε ξανά (με επικεφαλής τότε διοικητικά το δίδυμο Τσιρίκου-Αναγνωστόπουλου), την τριετία 2002-05.

Εφόσον όπως προαναφέρθηκε, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων κι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΒ είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα “κλειδιά” στον Μίκι Τσίρκοβιτς, συμφωνήθηκε να γίνει και νέα συνάντηση, οπότε και θα συζητήσουν πιο ειδικά, αφού θα έχει οριστικοποιηθεί το σχήμα και το οργανόγραμμα στα διοικητικά. Αυτή η κρίσιμη επόμενη μέρα, θα είναι στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας, και πιθανότατα την Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected