Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δυνατή εκκίνηση και…”Πανικό” στις μεταγραφές για τον ΑΟ Μαρίνας!

Η συμμετοχή του ΑΟ Μαρίνας στην Α Ερασιτεχνική της νέας σεζόν, έχει ενθουσιάσει τους φίλους της ομάδας και όπως είναι φυσιολογικό, άπαντες περιμένουν τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις.

Μετά τη συμφωνία με τους Αντιφάκο και Κελέσμητο, η διοίκηση των “οράνιε” έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, ωστόσο την ίδια ώρα “έτρεξε” παράλληλα και το κομμάτι της ενίσχυσης.

Έτσι και μετά τις απαραίτητες συζητήσεις και ζυμώσεις, ο πρόεδρος Μάνος Καραντώνης κατάφερε να πείσει τον Χάρη Παραστατίδη και από σήμερα να είναι και επίσημα παίκτης του ΑΟΜ!

Ο 32χρονος (29/06/1987) επιθετικός, με ένα από τα πιο “βαριά” βιογραφικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, αλλάζει “στρατόπεδο” και μετά από πέντε χρόνια, αφήνει τον Κεραυνό Επισκοπής και θα αγωνιστεί στην ομάδα της γενέτειρας του.

Με την κοκκινόμαυρη φανέλα έζησε μεγάλες στιγμές, ήταν πρώτος σκόρερ την τελευταία τετραετία (25 γκολ φέτος σε 23 συμμετοχές και 2014 αγωνιστικά λεπτά), ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου της ομάδας από την Α2 Ερασιτεχνική (2014/2015).

Έχει θητεύσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε Αχιλλέα Νάουσας και ΦΑΣ Νάουσα, ενώ έχει συμμετοχή σε όλα τα All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών που έχουν διεξαχθεί στο παρελθόν στην Ημαθία.

O “Πανικός” όπως είναι ευρύτερα γνωστός μίλησε στο SportsUp και αναφέρθηκε τόσο στη μετακίνηση του στον ΑΟ Μαρίνας όσο και για τον Κεραυνό Επισκοπής, τον οποίο υπηρέτησε επί μία πενταετία.

Αναλυτικά :

“Ότι και να πω, θα είναι λίγο για τον Κεραυνό Επισκοπής… Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, δεν ξεχνώ πως τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα, ήμασταν ενωμένοι σαν γροθιά! Μετά από πέντε χρόνια στον Κεραυνό, δεν έκανα απλούς φίλους, έκανα αδέλφια πραγματικά.

Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους και ιδιαίτερα στον φίλο και αδελφό, Κώστα Τουμαρά είμαι πεπεισμένος πως τα καλύτερα έρχονται!

Για τον ΑΟ Μαρίνας, τι να πρωτοπώ επίσης… Θα είναι πρώτη φορά που αγωνίζομαι στο χωριό απ όπου κατάγομαι και μάλιστα κατά σύμπτωση τη χρονιά που ανέβηκε κατηγορία μετά από πολύ καιρό. Ο πρόεδρος Μάνος Καραντώνης και όλοι στην ομάδα, έκαναν εξαιρετική δουλειά και όλοι είδαν τα αποτελέσματα αυτής.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βοηθήσω το χωριό μου στη νέα αυτή πρόκληση και εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί, μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected