Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Τίτλος και φέτος για τα “Παρτάλια”, τρίτη θέση για τους “Texas Losers”

Τίτλοι τέλους για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, με τη διεξαγωγή του μικρού και του μεγάλου τελικού, ενώ δόθηκαν έπαθλα για διαγωνισμό τριπόντων και για τους τρεις πρώτους της διοργάνωσης.

Στον μικρό τελικό οι “Texas Losers” επιβλήθηκαν των “Bad Boys” με σκορ 61-53 καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο τουρνουά. Ο πολυτιμότερος παίκτης των Τεξανών, ο Τσιπης πήρε τα ηνία στο σκοράρισμα, ο αρχηγός Τόλης Μπιζέτας είχε διψήφιο αριθμό πόντων και οι Μανούρας, Ντοβας “χτύπησαν” από μέση απόσταση.

Από την άλλη πλευρά, η αστοχία πρόδωσε τα “κακά παιδιά” του Μπακαλίδη. Ο αρχηγός σημείωσε κάποια καλάθια από μακριά, οι Πολυμέρης και Γαβριλάκος ήταν κυρίαρχοι στο ζωγραφιστό και οι Στίκας, Γώγος κατέγραψαν αρκετές τελικές πάσες και καλάθια, όμως δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα.

Texas Losers – Bad Boys  61-53

Texas Losers : Τσίπης 25, Μπιζέτας 11 (1), Ντόβας 10, Σπυριδωνίδης 2, Μανούρας 13.
Bad Boys : Γώγος 7, Λιακόπουλος 8, Μαυροκεφαλίδης 6, Μπακαλίδης 8 (2), Στίκας 11 (2), Γαβριλάκος 13 (1), Πολυμέρης.

Στον μεγάλο τελικό, οι περσινοί πρωταθλητές Παρταλια υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους και κέρδισαν τους διεκδικητές Oklaχώμα με σκορ 76-43.

Δυνατά μπήκε η αρμάδα του Μπεκιαρίδη και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο των αντιπάλων τους δείχνοντας ότι μπορεί να παλέψει. Κάπου εκεί όμως μπήκε στην εξίσωση ο Τσακίρης που με ένα αποτελεσματικό δεύτερο δεκάλεπτο ουσιαστικά καθόρισε τον αγώνα.

Μια ύστατη προσπάθεια για τους “κιτρινόμαυρους” στο δεύτερο ημίχρονο δεν απέδωσε καρπούς και το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά Παπανικολάου προσπάθησε, ο Κορυτσαίος έτρεξε στον αιφνιδιασμό, οι Τούφας με τον Μπιτέρνα πάλεψαν, ο Τσιριμπάκας και ο Ανδρεόπουλος έδωσαν τις δικές τους μάχες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για τους αξιόμαχους Oklaχώμα.

Οι πρωταθλητές κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο! Ο Τσακίρης ήταν το Α και το Ω σε επίθεση και άμυνα, ο Κωστογλιδης εξαιρετικός, ο Εμμανουηλίδης σκόραρε από παντού και ο Παππάς κατέβασε όσα ριμπάουντ είχε σχεδόν η αντίπαλη ομάδα. Ροζ φύλλο, χρυσό μετάλλιο και κύπελλο για τους δις πρωταθλητές.

Oklaχώμα – Παρτάλια  43-76

Oklaχώμα : Κούλης 2, Παπανικολάου 14 (2), Ανδρεόπουλος 2, Τούφας 6, Κορυτσαίος 7, Τσιριμπάκας, Μπεκιαρίδης 4, Μπιτέρνας 8.
Παρτάλια : Δούμας 9 (3), Μπερσός 9 (1), Παππάς 12, Γκιλιόπουλος 2, Εμμανουηλίδης 8, Τσακίρης 21, Κωστογλίδης 9 (1), Γεωργόπουλος 6.

Τον διαγωνισμό τριπόντων κέρδισε ο Νίνος Κανελλίδης έναντι του διαιτητή Βασίλη Τζιμου. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχτηκε ο Παπανικολάου από τους Oklaχώμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected