Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του Δημήτρη Γαϊδαρτζή

Ο Πανθηραϊκός γνωρίζει αρκετά καλά ότι εφόσον κράτησε αρκετά από βασικά μέλη της περσινής ομάδας, θα χρειάζονταν λίγες κινήσεις, οι οποίες ωστόσο θα έπρεπε να είναι ουσιαστικές για να ανέβει ο σύλλογος επίπεδο.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, οι διοικούντες με την ολοκλήρωση του προγραμματισμού με τους παίκτες που αφορούν το βασικό κορμό, ξεκίνησαν δυναμικά κάνοντας γερό μπάσιμο αφού η πρώτη μεταγραφική επιτυχία αποτελεί παρελθόν και αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα επωμιστεί τον τομέα του σκοραρίσματος.

Για τους Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, μπορεί να μην είναι γνωστός, όμως οι φίλοι της Γ’ Εθνικής που ασχολούνται με τους όμιλος της Βόρειας Ελλάδας γνωρίζουν ότι ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής και το γκολ είναι δυο ταυτόσημες έννοιες.

Ο 34χρονος επιθετικός που αποτελεί φόβητρο για τις ομάδες που βρίσκει απέναντι, είπε το “ναι” και ασφαλίζει τις βαλίτσες του για να προβάρει τα κυανόλευκα των Σαντορινιών.

Η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται απόλυτα επιτυχημένη αφού ο Γαϊδαρτζής αποτέλεσε τον περσινό πρώτο σκόρερ του Απόλλωνα Παραλιμνίου στον 1ο όμιλο όπου κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο Γαϊδαρτζής γνωρίζει αρκετά καλά τη δουλειά, δηλαδή το τρόπο που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αφού αποτελεί τον δεύτερο εν ενεργεία σκόρερ της κατηγορίας (πρώτος είναι ο Δημήτρης Βέρμπης).

Τα 16 τέρματα που πέτυχε πέρυσι τον έφεραν στην πρώτη θέση των σκόρερ, ενώ, στην ίδια θέση βρέθηκε πριν από δυο χρόνια όταν για λογαριασμό της Δόξας Δράμας πέτυχε 20 τέρματα.

Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία του θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας αφού ο Γαιδαρτζής με θητεία σε Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Απόλλωνα Καμλαριάς, ΠΑΟΝΕ, Εθνικό Γάζωρου και Δόξα Κρανούλας είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected