Κατηγορίες
Super League 1

Ο νέος πρόεδρος της Super League

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας (25/6), ο νέος πρόεδρος της Super League, όπως έγινε γνωστό.

Όπως αναφέρει το Sportime, η διαδικασία αποδείχθηκε σχεδόν… συνοπτική, από την στιγμή που δεν υπήρχε αντίπαλος και ο Πέτρος Καϊμακάκης, τον οποίο υποστήριζε η ΑΕΚ απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά του.

Τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη ψήφισαν 9 ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι ΑΕΛ, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. «Λευκό» ψήφισαν οι ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός, η ΕΠΟ απείχε, ενώ οι νεοφώτιστοι Άρης και ΟΦΗ δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.

Το «λευκό» του Παναθηναϊκού ήταν ουσιαστικά και ο λόγος που η ΑΕΚ δεν κατέβασε τον υποψήφιό της, αφού έτσι διαταράχθηκαν οι ισορροπίες και ήταν δεδομένο ότι θα επικρατούσε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ ψήφισε «παρών», σε μία προσπάθεια να φανεί ότι δεν στηρίζει την υποψηφιότητα Μπαταγιάννη.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού θα διαδεχθεί τον Γιώργο Στράτο στον προεδρικό θώκο της Super League σε μία χρονική συγκυρία ιδιαίτερα δύσκολη, αφού για πρώτη φορά έχει σπάσει η κεντρική διαχείριση και οι έξι ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Παναιτωλικός), που παραμένουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο απειλούν να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Επιπλέον υπάρχει πάντα στο τραπέζι η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, την οποία έχει προτείνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και περιμένει πλέον τη θέση της διοργανώτριας αρχής!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected