Κατηγορίες
Super League 1

Με δύο διαφορετικές 11άδες ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της σεζόν

Με τους Έλληνες παίκτες του ρόστερ να είναι εξαιρετικοί, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 των Νέων της Γάνδης, στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Μαουρίσιο, Λάμπρου, Πέλκας, Μυστακίδης και Λημνιός.

Όπως αναφέρει το Sportime, από την ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου ξεχώρισαν οι Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Μαουρίσιο. Μάλιστα τα έφερε έτσι η… τύχη και οι τρεις παίκτες ήταν αυτοί που συνδυάστηκαν υπέροχα στο 44΄ με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει πανέμορφο γκολ, που ήταν και το πρώτο της σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Τα μάτια βέβαια στράφηκαν και στον Λέο Ζαμπά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου ήταν αρκετά δραστήριος αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, ωστόσο ήταν θετικός στην πρώτη του παρουσία έχοντας μόλις λίγες ημέρες προπονήσεων με τους νέους του συμπαίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ενδεκάδα που αγωνίστηκε ήταν εντυπωσιακή με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να συντρίψει τους νεαρούς αντιπάλους του.

Στο 56΄ο Πέλκας προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των Βέλγων, κόπηκε προς στιγμήν αλλά ο Λάμπρου πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε σωστά, διπλασιάζοντας τα τέρματα του Δικεφάλου.

Το 3-0 πέτυχε με εκπληκτικό σουτ απο μακριά ο Πέλκας στο 71΄. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σούταρε από μακρινή απόσταση και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του γκολκίπερ της Γάνδης.

Στο 76′ ο Γιάννης Μυστακίδης σημείωσε το 4-0 με γυριστό σουτ μετά από γέμισμα του Χάρη Χαρίση. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Δημήτρης Λημνιός στο 82΄ με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια και ατομικό σουτ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Πασχαλάκη, Μάτος, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Μπαλογιάννη, Μαουρίσιο, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Κουλούρη.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Σιαμπάνης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Σάχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected