Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ευχαριστήριο ΑΕΠ Βέροιας και Εθνικού Ράχης για τη μουσική βραδιά

Μια όμορφη βραδιά, μακριά από την καθημερινότητα απόλαυσαν οι καλεσμένοι της μουσικής βραδιάς που διοργάνωσαν από κοινού ΑΕΠ Βέροιας και Εθνικός Ράχης.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση :

“Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 η 1η Μουσική βραδιά Ράχης, που συνδιοργάνωσαν ο Εθνικός Ράχης και η Α.Ε.Π. Βέροιας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε από τον κ. Ακριβόπουλο Διογένη, μέλος των Κληρούχων Ράχης, ο μοναδικός αθλητής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους χειμερινούς παραολυμπιακούς αγώνες κ. Πετράκης Κωνσταντίνος.

Την μουσική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κ., οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Τελληγιαννίδης Θ. και κ. Καρατζιούλα Ν., οι Αντιδήμαρχοι κ. Παπαδόπουλος Β., κ. Λυκοστράτης Β., οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παπαιωάννου Μ., κ. Σουμελίδης Μ., κ. Γουλτίδης Γ., ο Πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.Α. Βέροιας δημοτικοί σύμβουλοι κ. Διαμάντης Σ. και κ. Γαϊτάνου Χ., καθώς και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Τσιπουρίδου – Πλιάτσικα Α.

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και χορό με την ορχήστρα του Λένου Χρήστου και στο ποντιακό πρόγραμμα τους Τσανασίδη Γ. και Κωνσταντινίδη Π., έως τις πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους κατοίκους Ράχης και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν τη συνδιοργάνωση των σωματείων με τις χορηγίες και τις προσφορές τους.

Σημαντική η προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ράχης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωμάτων και του Μορφωτικού Συλλόγου Κομνηνίου στη διοργάνωση.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς για την πραγματοποίηση της βραδιάς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected