Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανανεώσεων συνέχεια στην Αγία Μαρίνα

Μετά τους Λιάπη, Συμεωνίδη, Πέγιο και Λούκα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας προχώρησε στην ανανέωση και με τους Αντώνη και Μανώλη Κούβαρο.

Αμφότεροι εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας στις 10/7/2017, με τον Αντώνη να στέκεται ιδιαίτερα άτυχος καθώς τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα. Ο Μανώλης είχε φέτος 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά και 7 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ανανέωσε με αδέρφια Κούβαρου ο Μέγα Αλέξανδρος και έτσι ο Μανώλης και ο Αντώνης θα είναι και την νέα σεζόν στην Αγία Μαρίνα

Σε δυο σημαντικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κ Καλαιτζίδης Ανδρέας μετά από εισήγηση και θετική γνώμη του προπονητή Γιάννη Καψαλιάρη. Έτσι, τα αδέλφια Μανώλης και Αντώνης Κούβαρος (έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό) θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου και για την ερχόμενη περίοδο 2018-19.

Η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου εύχεται στου δυο ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες και πάνω απ΄όλα μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected