Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από Γαλλία η επόμενη προσθήκη της Νίκης Βόλου!

Τον Christopher Makengo απέκτησε η Νίκη Βόλου.

Ο 24χρονος (07/07/1994) Γάλλος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στην σλοβένικη Αλουμίνι Κιντρίτσεβο (9 συμμετοχές, ένα γκολ) ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Mercyhurst Lakers (ΗΠΑ), Thunder Bay Chill (Καναδάς) και στα τμήματα υποδομής της Λιόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Christopher Makengo για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γάλλος μέσος είναι γεννημένος στις 7 Ιουλίου 1994, έχει ύψος 1,84 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Olympique Lyonnais. Έπειτα αγωνίστηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα NCAA 2 με την ομάδα των Mercyhurst Lakers έχοντας 12 γκολ και 7 ασίστ, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο USL με την ομάδα των Thunder Bay Chill καταγράφοντας 5 γκολ και 1 ασίστ σε 17 αγώνες. Τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο στην 1η κατηγορία Σλοβενίας με την NK Aluminij, με τη φανέλα της οποίας είχε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 γκολ.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected