Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στους πρωταθλητές ο Αλέξανδρος Βελέτης

Νέα σελίδα στην καριέρα του Αλέξανδρου Βελέτη,

Ο 27χρονος (16/03/1991) μεσοαμυντικός υπέγραψε στον ΑΟ Υπάτου, που θα αγωνιστεί φέτος στη Γ Εθνική ως πρωταθλητής στην ΕΠΣ Βοιωτί.ας

Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕ Καραϊσκάκης, Φωστήρα, Εθνικό, Ηρόδοτο, Βύζαντα Μεγάρων, ΠΑΟ Ρουφ, Τρίκαλα, Αιγάλεω, Ηλυσιακό και ΠΑΣ Γαλάτσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 27χρονο έμπειρο μεσοαμυντικό Αλέξανδρο Βελέτη.

Ο Βελέτης καλύπτει εξ ίσου καλά τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΕΠΣ Αθηνών με την ομάδα του Γαλατσίου, για να βρεθεί την σεζόν 2007-08 στη Β΄ Εθνική με το Αιγάλεω. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ηλυσιακό που αγωνιζόταν στην ίδια κατηγορία.

Την ίδια αγωνιστική περίοδο κλήθηκε και στην Εθνική Ελλάδος Κ19. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στο Αιγάλεω και στη συνέχεια έφυγε εκτός Αττικής για την ομάδα των Τρικάλων. Την περίοδο 2011-12 επέστρεψε στην Αθήνα, για λογαριασμό του ΠΑΟ Ρουφ, ενώ μετά έπαιξε στο πρωτάθλημα της Football League αγωνιζόμενος στον Βύζαντα Μεγάρων. Συνολικά μετράει 54 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

Τις αγωνιστικές περιόδους 2013-’14-‘15-’16 & ‘17 ο Βελέτης αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με τον Ηρόδοτο, τον Εθνικό Πειραιώς, τον Φωστήρα, την Α.Ε. Καραϊσκάκης και τον Διαγόρα Ρόδου.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει!

Αλέξανδρε καλώς ήρθες!!”

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο.ΥΠΑΤΟΥ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected