Κατηγορίες
Super League 1

Το δεύτερο ημίχρονο του ΠΑΟΚ, εντυπωσιακός ο Ελ Καντουρί

Ένας ΠΑΟΚ με δύο… πρόσωπα, που ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο και εξαιρετικός στο δεύτερο ήρθε ισόπαλος με 2-2 (δύο γκολ Ελ Καντουρί) κόντρα στην Άντερλεχτ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Με κορυφαίο τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ και πολύ καλούς τους Λάμπρου και Ζαμπά οι «ασπρόμαυροι» έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης για ένα ημίχρονο, δείχνοντας παράλληλα ότι διαθέτουν μεγάλο βάθος στο φετινό ρόστερ τους.

Ο ΠΑΟΚ που είχε για mvp τον Πασχαλάκη στο πρώτο μέρος, ξεκίνησε με μία ενδεκάδα που αποκάλυψε αρκετά απά τα σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν. Ο Μπίσεσβαρ αγωνίστηκε για άλλη μια φορά από το ξεκίνημα του αγώνα στα εξτρέμ ενώ στο άλλο άκρο έπαιξε ο Πέδρο Ενρίκε.

Ο Κρέσπο έπαιξε στην αριστερή πλευρά της άμυνας λόγω της απουσίας του Αντελίνο Βιειρινια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Χατσερίδη και Βαρέλα. Στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Μαουρίσιο εκεί που ο ΠΑΟΚ περιμένει την τελική απάντηση του Βέρνμπλουμ έπαιξε ο Χάρης Χαρίσης.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο Sportime

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ά ημίχρονο): Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μάτος Χαρίσης, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ενρίκε, Κουλούρης.

ΠΑΟΚ (Β΄ημίχρονο): Ρέι, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα (71΄Μιχόγεβιτς), Μπαλογιάννης (83 Χαρίσης), Κάνιας, Σάχοφ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λάμπρου και Μυστακίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected