Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραμένουν στο ρόστερ της Αγίας Μαρίνας οι Τηλκερίδης και Κεχαΐδης

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές παραμένουν κάτοικοι Αγίας Μαρίνας.

Ο λόγος για τους Μπάμπη Τηλκερίδη και Χριστόφορο Κεχαΐδη, οι οποίοι συμφώνησαν με τη διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Ο πρώτος (23/02/1998, αμυντικός) βρίσκεται στους “κυανόλευκους” από τις 15/7/2016, μετά τη θητεία του σε ΑΕ Χαρίεσσας και Ακαδημία Βέροιας, ενώ φέτος κατέγραψε μια πολύ “γεμάτη” χρονιά και συγκεκριμένα 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα & Κύπελλο, με συνολικά 1336 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κεχαΐδης (29/11/2001, επιθετικός) ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο από 2/8/2017, όταν μετακόμισε στην Αγία Μαρίνα από τον Αριστοτέλη Νάουσας. Φέτος είχε 13 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αγωνιζόμενος συνολικά 631 λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ανανέωσε με Μπαμπη Τηλκεριδη (1998 γενν.) και Χριστοφορο Κεχαιδη (2000 γενν) ο Μέγα Αλέξανδρος και έτσι ο Μανώλης και ο Αντώνης θα είναι και την νέα σεζόν στην Αγία Μαρίνα

Σε δυο σημαντικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κ Καλαιτζίδης Ανδρέας μετά από εισήγηση και θετική γνώμη του προπονητή Γιάννη Καψαλιάρη . Έτσι, οι φέρελπις νεαροί ποδοσφαιριστές Μπάμπης Τηλκερίδης (1998 γενν.) και Χριστόφορο Κεχαϊδης (2000 γενν.) θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου και για την ερχόμενη περίοδο 2018-19.

Η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου εύχεται στου δυο ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες και πάνω απ΄όλα μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected