Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζεται η ενίσχυση με Κωστούλα!

Μία ακόμη προσθήκη ουσίας για τον ΑΟ Υπάτου, πρωταθλητή πέρσι στην ΕΠΣ Βοιωτίας.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Λεωνίδας Κωστούλας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα, με τον 25χρονο (01/08/1992) επιθετικό να μένει ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τον γειτονικό Αμβρυσσέα Διστόμου.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αχαϊκή, Τύρναβο, Ζάκυνθο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Δωτιέα Αγιάς και Πυργετό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 26χρονο επιθετικό Λεωνίδα Κωστούλα. Ο Κωστούλας αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και πέρυσι αγωνίστηκε με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας πετυχαίνοντας 12 γκολ! Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Football League και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ άλλων σε Τύρναβο, Ζάκυνθο, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Απόλλων Καλαμαριάς και Παναχαϊκή. Με την προσθήκη του Κωστούλα ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό η επιθετική γραμμή της ομάδας μας!

Καλωσορίζουμε τον Λεωνίδα στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει!

Λεωνίδα καλώς ήρθες!!”

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο.ΥΠΑΤΟΥ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected