Basket

Απίστευτες αιχμές από την ανακοίνωση του Φιλίππου Νέας Πέλλας για τους λόγους της αποχώρησης από το πρωτάθλημα!

Δριμεία κριτική και ευθείες “βολές” στον πρώην πλέον προπονητή του ρίχνει ο Φίλιππος Νέας Πέλλας, για τους λόγους που δεν θα δηλώσει συμμετοχή στα επερχόμενα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Όπως είχαμε ανακοινώσει προγενέστερα, η ομάδα μας αποσύρει την αντρική ομάδα από το πρωτάθλημα. Μια απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από όλο το ΔΣ.

Με τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος και ενώ έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο μας στην Α΄ κατηγορία, ήρθαμε σε συμφωνία με τον προπονητή που τελείωσε η επιτυχημένη χρονιά, Oκλαλιώτη Aνδρέα για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και την νέα σεζόν.

Οι συναντήσεις πολλές -πάντα με παρουσία πολλών μελών του ΔΣ- και του έχουμε δώσει εν λευκώ τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Από εδώ ξεκινάει η φαρσοκωμωδία(δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες εκτός αν προκληθούμε…).

Το αποτέλεσμα είναι η ομάδα με τις κινήσεις του συγκεκριμένου προπονητή μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου να μην έχει κάνει καμιά μεταγραφή (όχι φυσικά για οικονομικού λόγους), εκτός από μία την οποία έκανε η Διοίκηση, το βασικότερο όλων είναι πως είχε δημιουργήσει μέσα στην ομάδα ίντριγκες με ατελείωτα κουτσομπολιά. Ο χρόνος ήδη πιέζει και ενώ έχουμε ραντεβού το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου, για να δούμε άμεσα τι θα κάνουμε, ανακοινώνεται η συμφωνία του με ομάδα γειτονικού νομού.

Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι ενώ μιλούσαμε μαζί αυτός προπονούσε την νέα του ομάδα στα κρυφά. Δεν υπάρχει προηγούμενο, προπονητής που ήδη εδώ και ένα μήνα έχει ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα συλλόγου στο fb να τον ανακοινώνει και δεύτερη.

Μειοψηφία παιχτών αρχίζει να θέτει βέτο ποιον προπονητή θα πάρουμε και η ομάδα έχει γίνει μπάχαλο. Από τη στιγμή που με όλα αυτά τα γεγονότα δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε την ομάδα που θέλαμε δεν υπήρχε ο λόγος να κατέβουμε.

Το αντρικό τμήμα της ομάδας μας δεν δημιουργήθηκε για να προσπαθεί να σωθεί στην Α΄. Φυσικά την απόλυτη ευθύνη σε αυτό που έγινε την έχουμε εμείς το ΔΣ που έπρεπε να καταλάβουμε νωρίτερα τι παιχνίδι παίζεται στην πλάτη μας. Από τον Οκλαλιώτη είχαμε κάποιες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά γνωρίζοντας ότι είναι γνήσιος πολιτικάντης δεν δώσαμε ιδιαίτερα σημασία.

Ευχαριστούμε όλους τους παίχτες της αντρικής ομάδας για τη φετινή τους προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και να κάνουν από δω και πέρα. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην περσινή χρονιά, χορηγούς και φιλάθλους. Η ακαδημία μας συνεχίζει δυναμικά και σύντομα θα ενημερώσουμε τις προσθήκες που θα γίνουν σε προπονητικό δυναμικό, ώρες προπόνησης και γήπεδα.

ΥΓ1. Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης οφείλεται στο ότι περιμέναμε να σταματήσει να βρέχει…

ΥΓ2. Ευχόμαστε σε αυτήν την συντριπτική μειοψηφία παιχτών επιτέλους να εκπληρωθεί το όνειρο τους με την συμμετοχή στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

ΥΓ3. Η ομάδα τυπική σε όλους δεν χρωστάει ούτε μισό ευρώ σε κανέναν. Το μοναδικό που χρωστάμε είναι κάποιο ενδυματολογικό τύπου είδος (και ζητάμε συγνώμη για την καθυστέρηση) που θα παραδοθεί στον ίδιο στην πρώτη του επίσκεψη στο κλειστό των Γιαννιτσών.

ΥΓ4. Πως γίνεται να είσαι ραδιοφωνικός παραγωγός και να μην ξέρεις ότι ο άνθρωπος που μιλάς έχει συμφωνήσει ήδη με άλλη ομάδα;

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected