Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μετά τον Μέσι, αποχαιρετά και ο Ρονάλντο! Γαλλία – Ουρουγουάη ο πρώτος προημιτελικός

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Έντσον Καβάνι, που πέτυχε δύο γκολάρες, η Ουρουγουάη πέταξε εκτός Μουντιάλ την Πορτογαλία και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Γαλλία.

Η Ουρουγουάη έγινε η δεύτερη ομάδα που «έκλεισε» θέση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 μετά τη νίκη της 2-1 επί της Πορτογαλίας.

Οι Λατίνοι πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντινσον Καβάνι, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του Όσκαρ Ταμπάρες, που θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στα προημιτελικά.

Αντίθετα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο 21ο Μουντιάλ της ιστορίας στην φάση των «16» και έγιναν η δεύτερη ομάδα, μετά την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι που θα… αναγκαστούν να γυρίσουν στην πατρίδα τους.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Νάντες (81′ Σάντσες), Γοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Μπεντανκούρ (63′ Ροντρίγκες), Τορέιρα, Βεσίνο, Λασάλτ, Σουάρες, Καβάνι (74′ Στουάνι).

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Περέιρα, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Σίλβα, Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα (63′ Κουαρέσμα), Ζοάο Μάριο (85′ Μανουέλ Φερνάντες), Κριστιάνο, Γκέντες (74′ Αντρέ Σίλβα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected