Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Βρήκε την…Ιθάκη του στην Αγία Μαρίνα ο Νιογκάνα!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα ήταν ο Νιογκάνα Σόου.

Ο Σενεγαλέζος μέσος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, από τα καλύτερα παιδιά όπως συνηθίζουμε να αναφερόμαστε, έχει στεριώσει για τα καλά στην ομάδα και έχει κάνει μόνο φίλους.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση τον επιβράβευσε με την παραμονή του για ακόμη μια χρονιά, έπειτα από την εξαιρετική του παρουσία πέρσι έχοντας συνολικά 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, 4 γκολ και συνολικά 2066 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της περσινής σεζόν, ο Sow Nioganna (12 /5/ 1992 γενν.) συμφώνησε να αγωνίζεται για μια ακόμη χρονιά με την φανέλα του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, μετά από εισήγηση και του Προπονητή κ Γιάννη Καψαλιάρη και του τεχν. Διευθ Βασίλη Κατσούλη.

Η παραμονή του Sow Nioganna στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου μόνο εύκολη δεν ήταν, μιας και ο παίκτης είχε πολλές προτάσεις από ομάδες και μεγαλύτερο κατηγόριων μεγάλο ρόλο στο να πεισθεί ο ποδοσφαιριστής να πει το ναι είναι ο διοικητικός ηγέτης του Μέγα Αλέξανδρου κ Καλαϊτζίδης Ανδρέας.

Η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες και πάνω απ΄όλα μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected