Κατηγορίες
Basket

Το αήττητο της Εθνικής και η Γεωργία του Ζούρου

Αήττητη και ωραία στην επόμενη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκρίθηκε η εθνική μας ομάδα περνώντας και από το Ταλίν κόντρα στην Εσθονία (78-56).

Συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα σε αρκετές περιπτώσεις το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε έτσι με 6/6 την πρώτη φάση των Προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019 και πλέον βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην Κίνα.

Πλέον στη δεύτερη και κρισιμότερη προκριματική φάση σε έναν νέο όμιλο, όπου θα προστεθούν η Σερβία, η Γερμανία και η Γεωργία του Ηλία Ζούρου, η εθνική (θα παίξει εντός και εκτός με τις νέες τρεις αντιπάλους της) θέλει να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα του ομίλου, η οποία και οδηγεί πλέον στα τελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ουσιαστικά αρκεί στους διεθνείς μας να πάρουν τα παιχνίδια στην Ελλάδα με Σερβία, Γερμανία και Γεωργία και σφραγίζουν το εισιτήριο για την Κίνα. Ομως ο αγωνιστικός εγωϊσμός και η φιλοδοξία αυτής της ομάδας είναι να διεκδικήσει την πρωτιά και του νέου ομίλου και όχι απλά να πάρει την πρόκριση.

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 27-35, 48-56, 56-78

Εσθονία (Σοκ): Γιοσάαρ 2, Κίτσινγκ 5, Κότσαρ 9, Κουλαμάε 11, Ραϊέστε 14, Ντόρμπεκ 2, Λάανε 3, Νούργκερ 2, Παασόγια, Βέιντεμαν, Βένε 8

Ελλάδα (Σκουρτόπουλος): Αντετοκούνμπο 18, Μποχωρίδης 6, Μπουρούσης 7, Κατσίβελης 13, Μάντζαρης, Γιαννόπουλος, Γκίκας 2, Λαρεντζάκης 3, Μαργαρίτης 2, Μήτογλου 18, Σαλούστρος, Βασιλόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected