Basket

Δημιουργήθηκε το πρώτο τμήμα στην Ακαδημία Μπάσκετ των Αετών Βέροιας!

Παρά το γεγονός πως οι Αετοί Βέροιας μετρούν έναν χρόνο ζωής και μόλις πριν από 40 περίπου μέρες αναγγέλθηκε η δημιουργία Ακαδημίας, ανακοινώθηκε σήμερα πως δημιουργήθηκε ήδη το πρώτο τμήμα!

Σημαντικό ρόλο παίζει η μετακίνηση των αθλητών, καθώς η διοίκηση των “ασπρόμαυρων” έχουν προνοήσει για έναν σημαντικό…βραχνά των γονέων (με τις τόσες καθημερινές υποχρεώσεις των παιδιών τους) ενώ η παρουσία των έμπειρων προπονητών και γυμναστή, αποτελούν σημαντικά στοιχεία για όσους ενταχθούν στη νεοσύστατη Ακαδημία.

Αναλυτικά :

“Συνεχίζονται οι εγγραφές στη νεοσύστατη Ακαδημία Μπάσκετ των Αετών Βέροιας, που έχουν προνοήσει ήδη για τη μετακίνηση των αθλητών!

Η διαδικασία ένταξης στην ακαδημία των Αετών Βέροιας βρίσκεται σε εξέλιξη και με χαρά ανακοινώνουμε πως ήδη έχει δημιουργηθεί το πρώτο τμήμα!

Η ιδιαίτερη βαρύτητα της διοίκησης τόσο στο προπονητικό επιτελείο (με Υπεύθυνο Ακαδημίας, έμπειρους τεχνικούς και γυμναστή), στην έδρα, με ιδιόκτητα γραφεία στην Αγία Βαρβάρα αλλά και στη μετακίνηση των αθλητών με μεταφορικό μέσο, έχουν δημιουργήσει ένα θετικό πλαίσιο για την ένταξη αθλητών στα τμήματα υποδομής του νεοσύστατου συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στα τηλέφωνα 6949 487631 (Αργύρης Τσιγγενόπουλος, Υπεύθυνος Ακαδημίας) και 6973 220345 (Σίμος Γαβριηλίδης, Πρόεδρος)”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected