Κατηγορίες
Αθλήματα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2018 – Συμμετοχή του “Εν Σώματι Υγιεί” με τον Ευστράτιο Πετρόπουλο

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Κομοτηνής θα διεξαχθεί το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aντιπτέρισης ΑμεΑ, Para Badminton όπως είναι η διεθνής του ονομασία.

Πρόκειται για ένα καινούριο παραολυμπιακό άθλημα που θα κάνει ντεμπούτο στους αγώνες του Τόκιο το 2020 και γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια ώστε να αναπτυχθεί και στη χώρα μας.

Στο περσινό πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ πήραν μέρος μόλις 7 αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσά τους και ο αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί”, Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης. Στο φετινό πρωτάθλημα ο σύλλογος της Ημαθίας θα συμμετέχει με τον Ευστράτιο Πετρόπουλο, σε μια διοργάνωση που θα λάβουν μέρος 11 αθλητές και αθλήτριες από 5 σωματεία ΑμεΑ.

Οι αποστολές θα ταξιδέψουν στην πόλη της Θράκης την Παρασκευή 6 Ιουλίου για το classification των αθλητών και την Τεχνική Σύσκεψη. Τον αθλητή μας θα συνοδεύσει ο υπεύθυνος προπονητής του σωματείου, Αλέξανδρος Καραϊωσήφ.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες σε συνεργασία με το τοπικό αθλητικό σωματείο ΑμεΑ “Ηρόδικος”, το σύλλογο ΑμεΑ “Περπατώ” και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Κομοτηνής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected