Basket

Έμεινε και ο Παπανικολάου!

Για άλλα τρία χρόνια ο Κώστας Παπανικολάου θα φοράει την ερυθρόλευκη εμφάνιση.

Όπως αναφέρει το Sportime, η συνάντηση που είχε σήμερα με τους αδελφούς Αγγελόπουλου ήταν καθοριστική και γεφύρωσε κάθε προηγούμενη διάσταση απόψεων.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός την Πέμπτη το μεσημέρι (5/7) υποδέχθηκαν στα γραφεία της Αrcadia τον Κώστα Παπανικολάου και τον ατζέντη του, Γιώργο Σφαιρόπουλο. Η συζήτηση είχε αίσια κατάληξη, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο παίκτης θα παραμείνει «ερυθρόλευκος» για ακόμα τρία χρόνια.

Ο 28χρονος φόργουορντ, αμέσως μετά τη συμφωνία τόνισε: «Όλα πήγαν καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους προέδρους, χρόνια τώρα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Θα τα δούμε στο γήπεδο, για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Θέλαμε να τα πούμε κι από κοντά, να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία και όλα καλά. Μένω με τα φιλαράκια μου, σε μια ομάδα που είμαι χρόνια. Έχουμε καταφέρει πολλές όμορφες στιγμές, ευελπιστούμε να φέρουμε κι άλλες στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται, να είμαι μέρος αυτής της ομάδας για νέες επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected