Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και ο Ζέλο στη φαρέτρα!

Μεταγραφικός…οργασμός απόψε για την ομάδα του Παλληνιακού, που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση και του Ράφαελ Ζέλο.

Mετά τους Μπαλάσκα και Αθανασόπουλο, οι πρωταθλητές Ανατολικής Αττικής προχώρησαν στη συμφωνία και με τον 24χρονο μεσοεπιθετικός, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε Ιωνικό και ΑΕ Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται με μία πολύ δυνατή κίνηση αφού πριν από λίγο η διοίκηση του Παλληνιακού ήρθε σε συμφωνία με τον Ράφαελ Ζέλο! Πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία από τη Γ’ Εθνική και ήδη πολύ σπουδαίο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του! Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ζάβρα και του χρόνου θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Ζέλο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Κολωνού και έμεινε στην ομάδα μέχρι τη σεζόν 2013-14 όταν και κατέκτησε μαζί της την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ. Εκείνη τη χρονιά έπαιξε σε 34 ματς και σημείωσε 23 γκολ! Ακολούθησε μια γεμάτη σεζόν με τον Ολυμπιακό Λισοίων στην Α’ ΕΠΣΑ, καθώς αγωνίστηκε σε 30 ματς και πέτυχε τρία γκολ, ενώ η χρονιά 2015-16 τον βρήκε στον Χαραυγιακό. Εκεί έπαιξε σε 28 ματς και σημείωσε 4 γκολ.

Η σεζόν 2016-17 τον βρήκε στο Ιωνικό μέχρι τον Ιανουάριο. Με τους Νικαιώτες έπαιξε σε 11 ματς της Γ’ Εθνικής και σκόραρε ένα γκολ, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στο Λουτράκι επίσης στη Γ’ Εθνική. Εκεί έπαιξε σε 10 ματς.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό με την Κηφισιά στη Γ’ Εθνική σε 8 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ράφαελ Ζέλο τόνισε: «Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον Παλληνιακό και θεωρώ ότι έρχομαι σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή, τον κ. Χαντέ. Θέλω επίσης να πω ότι μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν από τη διοίκηση και μου έδειξαν πόσο με θέλουν στην ομάδα. Εύχομαι να έχω μια καλή σεζόν και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Παλληνιακού για την εμπιστοσύνη τους».

Ευχόμαστε στον Ράφαελ Ζέλο μια καλή σεζόν με υγεία και πολλά γκολ!”

Φωτογραφία του χρήστη Παλληνιακός Α.Ο - Palliniakos FC.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected