Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε και Κόκκαλη η Καλαμάτα

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Καλαμάτας για τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το Sport365, o Νίκος Κόκκαλης συμφώνησε με τους “μελανόλευκους” και uα φορά την φανέλα της Μαύρης Θύελλας για τα επόμενα τρία χρόνια αποτελώντας το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα της ομάδας μετά τον Χρήστο Μίνγκα.

Ο 23χρονος (γενν. 28/1/1995) γκολκ;iπερ, ο οποίος αποτελεί την πρώτη από τις επιλογές που uα κάνει ο Γιάννης Χριστόπουλος για την συγκεκριμένη Θέση, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία “Λέοντες” και στην συνέχεια μετέβη στον Μεσσηνιακό.

Απ;o εκεί ενσωματώθηκε στα τμήματα υποδομών του Ατρόμητου Αθηνών, όπου παρέμεινε για δυο χρόνια. το 2014 έκανε το μεγάλο άλμα στον Αστέρα Τρίπολης για να ακολουθήσουν στην συνέχεια ΠΑΟ Βάρδας και Παναργειακός. τα τελευταία δυο χρόνια υπερασπίστηκε την εστία του Τσικλητήρα Πύλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο δίμετρος πορτιέρο μιλώντας για την μεταγραφή του στο επίσημο site της Καλαμάτας ανέφερε:

“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά που Θα φορέσω την φανέλα της ιστορικής Μαύρης Θύελλας. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα στην προσπάθεια που Θα καταβάλλει φέτος η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. “Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Χριστόπουλο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με την σειρά μου να διαβεβαιώσω πως Θα δώσω τον καλύτερά μου εαυτό για να δικαιώσω την επιλογή τους”.

Θυμίζουμε πως σε συμφωνία για τη νέα χρονιά έχουν έρθει οι Ζαχαρόπουλος, Λιόλιος, Αθανασόπουλος ενώ οι” μελανόλευκοι” συνεχίζουν βάση του αρχικού σχεδιασμού τις επαφές για την ενίσχυση της ομάδας και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected