Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Super Deal με Καρλόπουλο, Μέτσι!

Δύο σπουδαίες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση των Κύδωνα Καρλόπουλου και Σέρχιο Μέτσι, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο 29χρονος (03/05/1989) μέσος αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στον Άρη Παλαιοχωρίου και παλαιότερα σε Δόξα Δράμας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Καβάλα, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Θρασύβουλο, Εθνικό Αστέρα, Εθνικό, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή.

Ο Σέρχιο Μέτσι είναι 21 ετών (09/08/1996), επιθετικός και φέτος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του ΠΟ Τριγλίας στην ΕΠΣ Χαλκιδικής με 24 γκολ. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Απόλλωνα Αρναίας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή Κύδων Καρλόπουλο ενισχύοντας με αυτόν το τρόπο ακόμα πιο πολύ την μεσαία γραμμή για την επόμενη χρονιά.

Ο Κύδων Καρλόπουλος, έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ηρακλή τη σεζόν 2008-2009 για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου και την επόμενη χρόνια στη Δόξα Δράμας. Έπειτα μετακόμισε στον Εθνικό Πειραιώς όπου είχε επτά συμμετοχές και στη συνέχεια υπέγραψε στον Θρασύβουλο. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε επίσης σε Α.Ο.Καβάλας και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται μια υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Μακεδονικού.”

 

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με ακόμα έναν ταλαντούχο επιθετικό, τον 22χρονο Αλβανό Serxhio Meci.

Ο Meci ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Απόλλων Καλαμαριάς και εν συνεχεία αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Απόλλων Αρναίας και Ποσειδώνα Μηχανιώνας ενώ πέρυσι  αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α Χαλκιδικής (24 γκολ) με την ομάδα του Π.Ο.Τρίγλιας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον παίχτη στην οικογένεια του Μακεδονικού και του εύχεται μια υγιής χρονιά και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται με την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected