Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δυνατό ξεκίνημα στις μεταγραφές για τον Διαγόρα!

Σε διπλή σημαντική μεσοεπιθετική ενίσχυση προχώρησε η διοίκηση του Διαγόρα Ρόδου που όπως αναφέρει το xxsports, συμφώνησε με τους Χρήστο Χατζησάββα και Γιάννη Μπουρλάκη οι οποίοι θα φοράνε τα κυανέρυθρα την νέα σεζόν.

Ο πρώτος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με την φανέλα του Ιωνικού πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα σκόραρε και δύο καθοριστικά γκολ κόντρα σε Ρόδο και Ιάλυσο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μετακόμισε τον Γενάρη στους Νικαιώτες από τον Εθνικό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Προοοδευτική, Αστέρα Βάρης, Ζάκυνθο, Ρούβα και στις Γερμανικές Ομπερστάιν και Πιρμασενς. Οι εμφανίσεις του με την φανέλα του Εθνικού στο δεύτερο μισό του 6ου ομίλου ήταν και ο λόγος που τον επέλεξε ο Νίκος Παντέλης.

Από την άλλη ο Μπουρλάκης είναι επίσης 24 χρόνων και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανηλειακού. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή σε ρόλο οργανωτή. Μετρά στο παρελθόν αρκετές συμμετοχές στις Εθνικές Κατηγορίες σε Παναχαϊκή και Παναιγιάλιεο και αποτελεί μια ποιοτική προσθήκη για τον γηραιό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected