Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μετά τον Φαμπίνιο και ο Νικολόπουλος!

Η μεταγραφή του Φαμπίνιο ήταν η αρχή για τον Αστέρα Ιτέας, που ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση και του Βαγγέλη Νικολόπουλου.

Ο 26χρονος (02/10/1991) επιθετικός με καταγωγή από τη Λάρυμνα, αγωνίστηκε το τελευταίο 6μηνο στην Προοδευτική, με την οποία διεκδίκησε τον τίτλο στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Φωστήρα, Τριγλία Ραφήνας, ΑΟ Χαλκίς, ΟΦΗ, Οπούντιο Μαρτίνου και ΑΕ Δηλεσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Ιτέας είναι απο σήμερα ο Βαγγέλης Νικολόπουλος, αφού ο Πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας κ. Πέτρος Μαντούβαλος ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία του τεχνικού τιμ της ομάδας μας και με συνοπτικές διαδικασίες “έκλεισε” άμεσα έναν ακόμη ποδοσφαιριστή απο το “πάνω ράφι”.

Ο Βαγγέλης είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως εξτρέμ με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και την ικανότητα του στο σκοράρισμα.

Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ΑΕ Δηλεσίου και στην συνέχεια πήγε στον Οπούντιο Μαρτίνου όπου σημείωσε 41 τέρματα και οδήγησε την ομαδα του στην Γ’ εθνική κατηγορία την σεζόν 2012-13 ενώ στην Γ’ εθνική με τον Οπούντιο πέτυχε 14 τέρματα. Οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και τον οδήγησαν σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας τον ΟΦΗ τη σεζόν 2015-16 .

Ο Νικολόπουλος έχει αγωνισθεί επίσης σε : ΑΟ Χαλκίδας Γ’, Τριγλία Ραφήνας Γ’ , Φωστήρα Γ’ , Προοδευτική Γ’.

Ο Πρόεδρος κ. ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ καλωσορίζουν τον Βαγγέλη στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected