Football League - Μεταγραφές

Πήρε Βέρτζο η Κέρκυρα, ανακοινώθηκε και ο Βουτσελάς

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ανέφεραν πως ο Άγγελος Βέρτζος θα αγωνιζόταν τη νέα σεζόν στην Κέρκυρα.

Ο 35χρονος (27/05/1983) αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα, όπου αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια ενώ παλαιότερα έχει μια μακρά θητεία σε ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Άγιο Δημήτριο, Προοδευτική, Αχαρναϊκό και Πανηλειακό.

Την ίδια ώρα, οι Φαίακες ανακοίνωσαν τη συμφωνία και με τον Νίκο Βουτσελά (04/01/1999), ο οποίος υπερασπιζόταν την εστία των Τρικάλων την τελευταία σεζόν και παλαιότερα αγωνίστηκε στην ΑΕ Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Βέρτζο και υπέγραψε συμβόλαιο για ενα χρόνο με την ομάδα μας. Ο Άγγελος Βέρτζος είναι ενας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία στην Football League μετρώντας την περασμένη σεζόν 33 συμμετοχές όπου σημείωσε και 2 γκόλ. Ο έμπειρος σέντερ μπακ ο οποίος συνολικά μετράει 225 συμμετοχές και 7 γκόλ στην Football League έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Βέροια, Άγιο Δημήτριο, Προοδευτική, Αχαρναϊκό και Πανηλειακό.

Επίσης η ομάδα μας απέκτησε τον νέο και πολλά υποσχόμενο 19χρονο τερματοφύλακα Νικόλαο Βουτσελά που έμεινε ελεύθερος απο τα Τρίκαλα και είναι Διεθνής στην Ομαδα Νέων όπου πέρυσι μέτρησε 3 συμμετοχές. Στο ρόστερ της ομάδας μας θα βρίσκεται για 3 χρόνια».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected