Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα

Μπράβο στα παιδιά για την εντυπωσιακή πρωτοβουλία τους!

Σε μια κίνηση ύψιστης ανθρωπιάς προχώρησε η ομάδα των “Ναπολιτάνων” Έδεσσας αμέσως μετά την κατάκτηση του 6ου Μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου στη Σκύδρα, αφού με πρωτεργάτη τον αρχηγό Γιάννη Ουζούνη αποφάσισαν από κοινού να δωρίσουν το έπαθλο-κατάκτησης των 1000 ευρώ στην συνάνθρωπο μας, Διονυσία Μαρούδα που εδώ και ημέρες αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κατάσταση της, είναι ευρέως γνωστή πλέον στο Πανελλήνιο!

Όπως αναφέρει το gipedaki.gr, η 27χρονη κοπέλα από τη Ζάκυνθο, η οποία ανακαλύφθηκε πως πάσχει από κακοήθη όγκο στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου και χρειάζεται να φύγει μέχρι τις αρχές Αυγούστου στο εξωτερικό ούτως ώστε να προβεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η ιστορία της έχει συγκινήσει τους πάντες, αφού άνθρωποι από ολόκληρο το Πανελλήνιο προσπαθούν να δώσουν με κάθε τρόπο βοήθεια και να ανταποκριθούν στο κάλεσμά, ακόμα και αν δεν κατοικούν στο νησί του Ιονίου. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και εκείνη τον θριαμβευτών του ετήσιου πρωταθλήματος της Σκύδρας.

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, το βράδυ της Τρίτης (10/7) έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Σκύδρας στο γηπεδάκι του Μαυρίδη με την επιμέλεια και οργάνωση των Θόδωρου Καμπαλή και Γιώργου Μπρέγκου, με ζευγάρι φιναλίστ τους Ναπολιτάνους και τους Barber Bross, που αναδείχθηκαν κορυφαίες ανάμεσα στις 16 ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά που διήρκεσε 1 μήνα.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε νικητές τους Ναπολιτάνους, ομάδα που αποτελούσαν κυρίως Εδεσσαίοι ποδοσφαιριστές. Το σκορ του αγώνα 3-1 για την ιστορία με τον Σίμο Γκίνη να ανοίγει την αυλαία των γκολ πετυχαίνοντας το 1-0 για να έρθει ο Τάσος Σιδέρης να ισοφαρίσει για τους Barbers Bross σε 1-1. Ο Βασίλης Πούπης όμως με εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνει το 2-1 και ο Μουλάς γράφει το τελικό 3-1 . Να σημειωθεί ότι όλα τα γκολ επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Αρκετοί ήταν και οι παρευρισκόμενοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του αγώνα οι θριαμβευτές παρέλαβαν μέσα σε εύθυμο κλίμα το αναμνηστικό κύπελλο και το έπαθλο των 1000 ευρώ, τα οποία όπως ανακοινώθηκε θα κάνουν δωρεά στην πανέμορφη Διονυσία, ενώ οι διοργανωτές ευχαριστούν όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και στο φετινό τουρνουά και ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected