Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά

GDPR : Απόδειξε την υποχρεωτική συμμόρφωση σου στον νέο κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

DATA PROTECTION OFFICER (DPO) – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

[ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  100 ΩΡΩΝ]

 

Έναρξη 03/09/2018

 

Στις 25 Μαΐου 2018 ξεκίνησε η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) σε όλες τις Εταιρείες και Οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην ΕΕ. Η κατάρτιση κρίνεται απολύτως αναγκαία για τα στελέχη και τους εργαζόμενους κάθε εταιρίας που διαχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο προσωπικά δεδομένα. O κανονισμός ήρθε, θα παραμείνει και αφορά όλους. Η συμμόρφωση στον νέο Κανονισμό  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

 

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ, με κωδικό αδείας 6603, διοργανώνει:

Εξ αποστάσεως σεμινάριο ειδικευμένης επιμόρφωσης διάρκειας 100 ωρών, με σκοπό την ανά κλάδο εμπλουτισμένη εκπαίδευση επαγγελματιών στον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και στη διαδικασία συμμόρφωσής τους σε αυτόν.

Στόχος της ειδικευμένης επιμόρφωσης-σεμιναρίου είναι η σφαιρική αντιμετώπιση και κατανόηση του κανονισμού, που έχει ήδη τεθεί σε ισχύ, τόσο σε επίπεδο θεωρητικής προσέγγισης  (Νομικό πλαίσιο) όσο και απόδοσης οδικού χάρτη της τεχνικής προσέγγισης  πρακτικών ζητημάτων προς εφαρμογή του κανονισμού στην πράξη. Απώτερος σκοπός είναι η ενίσχυση της υποχρεωτικής  απόδειξης συμμόρφωσης στον νέο κανονισμό. Αναλυτικότερα, η πρακτική προσέγγιση του προγράμματος αφορά την τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη των καταρτιζομένων, παρέχοντας συμβουλές ανα κλάδο επαγγελματιών ώστε να αφομοιωθεί ο νέος κανονισμός προσωπικών δεδομένων και εξατομικευμένα ο καθένας με ευκολία και ασφάλεια να κατανοήσει τις αλλαγές που πρέπει να εφαρμόσει στην επιχείρηση, τον οργανισμό του κτλ.

 

Το σεμινάριο οδηγεί στην απόκτηση Βεβαίωσης παρακολούθησης ειδικευμένης επιμόρφωσης αλλά και σε κατ’ επιλογήν πιστοποίηση από φορέα αναγνωρισμένο από Ελληνικό Δημόσιο και ΑΣΕΠ.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Το σεμινάριο απευθύνεται:

Σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων που ήδη κατέχουν ή ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη θέση του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) σε οργανισμούς ή επιχειρήσεις, σε συμβούλους επιχειρήσεων, στελέχη νομικών και δικηγορικών γραφείων, αποφοίτους νομικών σχολών και αποφοίτους σχολών θετικών επιστημών που επιθυμούν να αναπτύξουν την καριέρα τους. Σε οικονομολόγους, Γιατρούς, Οδοντιάτρους, Λογιστές/Φοροτεχνικούς, ΜΚΟ, Εργαζόμενους σε επιχειρήσεις /Οργανισμούς που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα, Επιχειρηματίες, Επενδυτικούς συμβούλους, Δημοσίους Υπαλλήλους. τελειόφοιτους ή απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Πολίτες που θέλουν να γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και πως μπορούν να προστατευτούν από παραβάσεις σε βάρος τους. Σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν σε: ΣΔΕ, ΙΕΚ και Δομές Δια Βίου Μάθησης, σε αντίστοιχες ειδικότητες.

 

Γιατί να το παρακολουθήσω:

  1. Απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης επιμόρφωσης με τίτλο: «DATA PROTECTION OFFICER (DPO) – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ» με πλήρη διασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης για έλεγχο γνησιότητας της αποκτηθείσας βεβαίωσης, μέσω καινοτόμας υπηρεσίας: ανάγλυφη εκτύπωση με τοποθέτηση κώδικα QR code. και κατ’ επιλογήν πιστοποίησης που ενισχύει την απόδειξη συμμόρφωσης στον κανονισμό.
  2. Σφαιρική κατανόηση του συγκεκριμένου κανονισμού με στόχο την απόδοση των κατάλληλων γνώσεων για την εφαρμογή του κανονισμού στην επιχείρηση του κάθε εκπαιδευόμενου
  3. Νέες ευκαιρίες εργασίας εργασίας ως προσωπικό πιστοποιημένο κατά DPO.
  4. Μοριοδότηση σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Τρόπος Υλοποίησης Προγράμματος:

  • Συνδυασμός σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.
  • Σύγχρονη τηλεκατάρτιση με 2 τηλεδιασκέψεις:

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Αιτήσεις δεχόμαστε καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου

Έναρξη επόμενου τμήματος 02/07/2018 —> 03/09/2018

Πληροφορίες:

Βέροια,Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο

Τηλ: 2311110186

www.easy-education.gr

Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 17:00 μ.μ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected