Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Παίρνει και Μιράντα για τα μετόπισθεν!

Ο Ρόντερικ Μιράντα είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος στόπερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Μιράντα δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο από την Γουλβς, με οψιόν αγοράς.

Το όνομα του έπεσε ξαφνικά στο τραπέζι από τον Ζόρζε Μέντες. Είναι στο πελατολόγιο του διάσημου ατζέντη, με τον Ολυμπιακό να έχει ανοίξει για τα καλά την… πόρτα του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν κι έτσι είπε αμέσως το ναι. Ο παίκτης ενημερώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, που ήταν με την αποστολή της Γουλβς, στην Ελβετία και έφυγε άμεσα.

Είναι από την Τρίτη στην Αθήνα και την Τετάρτη (11/7) ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά οπότε και ανακοινώθηκε.

Εχει ήδη μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς, ξέρει καλά τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα κα το Σάββατο ή την Κυριακή, στα δύο σερί φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός, στο Βέλγιο, με Τεσέντερλο, Έουπεν, αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση.

Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον Μιράντα, είναι πολύ καλές. Πέρσι πήρε μεταγραφή στην Γουλβς, από την Ρίο Άβε. Αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια, στην Τσάμπιονσιπ, με τους «λύκους» να πανηγυρίζουν την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, ένα στο κύπελλο και ένα στο Λιγκ Καπ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected