Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές ο Αιγινιακός!

“Καρέ” μεταγραφών για τον Αιγινιακό!

Όπως αναφέρει το FL News, οι “κυανόλευκοι” προχώρησαν στην απόκτηση του Αλέξανδρου Σπίντζου από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 20χρονος στόπερ αγωνιζόταν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στην Κ20 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά, αλλά και στην ιταλική Ματσερατέζε, η οποία είναι θυγατρική της Μίλαν.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας δεν σταμάτησε εκεί, καθώς συμφώνησε με ακόμα τρεις παίκτες ενόψει της νέας σεζόν, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της. Ο 23χρονος Γιώργος Γιαγκιόζης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ, απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης και τη νέα σεζόν θα υπερασπίζεται την εστία του Αιγινιακού.

Παράλληλα, συμφωνία υπάρχει και με τον 27χρονο επιθετικό Νίκο Αγγελούδη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με ΑΠΕ Λαγκαδά και Διαγόρα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Κοζάνη, ΠΑΟ Νέων Επιβατών, Άρη, Δόξα Δράμας, Ηρακλή, Πανσερραϊκό και Πανελευσινιακό.

Τέλος, ο Αιγινιακός τα βρήκε και με τον 22χρονο μέσο Παύλο Λάσκαρη, ο οποίος πέρυσι έπαιξε στη Βέροια, ενώ έχει περάσει από Τριγλία Ραφήνας, Φωστήρα, Ηρακλή και ΑΟ Χανιά.

Οι τρεις παίκτες αναμένεται να υπογράψουν και να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη με την έναρξη της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected