Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Deal με Γιώργο Τουλουμτζή ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας!

Έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και από τους πιο ακέραιους χαρακτήρες, απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Ο λόγος για τον (01/10/1984) μέσος αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου (24 συμμετοχές πέρσι και δύο τέρματα), ενώ παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία σε Ελπίδα Μονοσπίτων, ΑΣ Πατρίδας και Ακαδημία Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του του Γιώργου Τουλουμτζή από την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Μετά και την εισήγηση και του νέου μας προπονητή Γιαννη Καψαλιαρη μιας και ο ποδοσφαιριστής ήταν διακαής πόθος από την περσινή αγωνιστική σεζόν για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου που αποκτά στα χέρια του ακόμα ένα δυνατό χαρτί καθώς ο Γιώργος είναι από τους καλύτερους και πιο έμπειρους μέσο αμυντικούς της κατηγορίας, με πλούσιες εμπειρίες, ενώ ιδιαίτερης σημασίας είναι η προσθήκη ενός ακόμη παίκτη με εξαιρετικό χαρακτήρα στην προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία ενός συνόλου που θα είναι ικανό να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει ο Μέγας Αλέξανδρος την νέα χρονιά.

Ο Γιώργος Τουλουμτζής εκτός απο τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου έχει αγωνισθεί πάντα με επιτυχία και με ”γεμάτες” σεζόν στην Ελπίδα Μονοσπίτων, Πατρίδα και Ακαδημία Βέροιας.

Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου ευχαριστεί ιδιαίτερα την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου για την παραχώρηση και εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων της.

Γιωργο σε καλωσορίζουμε και σε ευχαριστούμε για τη διάθεση σου να βοηθήσεις το σωματείο μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected