Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Μέγα Αλέξανδρο οι Λαδάς και Κράτσιος

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας συνεχίζει ακάθεκτη την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με αποκλειστικό γνώμονα και σκοπό την δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, ικανό να ανταπεξέλθει την οποιαδήποτε δυσκολία του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το sentra.com.gr, o πρωταθλητής Καστοριάς συμφώνησε με τον Γιώργο Λαδά, δυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο σε μέγιστο βαθμό τα μετόπισθεν της.

Ο έμπειρος αμυντικός που έχει ύψος 1,80 και είναι 28 χρονών, αγωνιζόταν στην Ένωση Βοΐου την περασμένη σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τα… χρώματα της Καστοριάς και μάλιστα ήταν ένας από τους αρχηγούς της. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Γ΄Εθνική με την ομάδα της Κοζάνης αλλά και στη Δ΄Εθνική με την Πεντάβρυσο και τον Παναργειακό.

Αναμφισβήτητα οι «κυανοκίτρινοι» ενισχύονται σημαντικά στην αμυντική γραμμή τους, μιας και ο Γιώργος Λαδάς, θεωρείται ένας αρκετά έμπειρος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στη νέα του ομάδα.

Θωρακίζει τον «άσο» με Κράτσιο

Ο Χρήστος Κράτσιος θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας.

Ο νεαρός πορτιέρο που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη Κασσάνδρειας και τερμάτισε με την ομάδα του στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Μέγα Αλέξανδρο.

Ο Χρήστος Κράτσιος που είναι γεννημένος στις 25/03/1996, έχει εμπειρία από τα… σαλόνια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς αγωνίστηκε με επιτυχία στην Καστοριά μέχρι τα μέσα της περασμένης σεζόν, όπου και αποχώρησε για να πάει στον Άρη Κασσάνδρειας, αλλά και με τον Κάστορα και θα ενισχύει σημαντικά την ομάδα του Θόδωρου Βόλτση, στην νευραλγική θέση του γκολκίπερ.

Για την ιστορία, έχει επίσης αγωνιστεί στο παρελθόν στον Α.Ο. Κάστωρ για τρία χρόνια και είχε κάνει το ξεκίνημά του από την Α.Ε. Βιτσίου, σε ηλικία 14 χρόνων, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματά της επίσης για τρία χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected