Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Super deal του ΑΟΧ/Κισσαμικού!

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό!

Οι “κυανόλευκοι” κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Αλέξανδρο Καραγιάννη, ο οποίος αποτελεί μήλον της έριδος αρκετών ομάδων, ωστόσο οι Κρητικοί ήταν αυτοί που απέσπασαν το πολυπόθητο “ναι”.

Ο 24χρονος (25/10/1993) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τα Γρεβενά αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Λαμία, ενώ παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία στα Χανιά, στον Άρη και στον Πυρσό Γρεβενών.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Καραγιάννη. Είναι γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου 1993 και για πρώτη φορά “εμφανίστηκε” στις εθνικές κατηγορίες με τον Πυρσό Γρεβενών.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ20 του Άρη και τη σεζόν 2012-2013 έγινε επαγγελματίας στους “κίτρινους”, με τους οποίους σε δύο σεζόν μέτρησε συνολικά 10 συμμετοχές – 1 γκολ στη Super League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Το 2014 ήρθε για πρώτη φορά στα Χανιά, κάνοντας 17 συμμετοχές με 3 γκολ στη Football League και 6 συμμετοχές με 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας με τον ΑΟΧ. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στη Λαμία, βοηθώντας την σημαντικά στην ιστορική άνοδο στη Super League».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected