Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζει ο Παπαματθαιάκης!

Έναν άκρως επιτυχημένο προπονητή, που συνδύασε το όνομα του με την επάνοδο του Ηροδότου στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια, είναι ο Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Ο 46χρονος (09/04/1972) τεχνικός με καταγωγή από το Ηράκλειο, προσλήφθηκε τον Ιούνιο του 2017 και βοήθησε τα μέγιστα ώστε οι “κυανόλευκοι” να πανηγυρίσουν την άνοδο τους στη Football League.

Παλαιότερα εργάστηκε με επιτυχία σε Πανθηραϊκό, Ερμή Ζωνιανών, ΠΑΟ Κρουσώνα, Χερσόνησο και ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη.

Ο καταξιωμένος προπονητής με μεγάλη προπονητική εμπειρία, καθηγητής Φυσικής Αγωγής (απόφοιτος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού), επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου (Κάτοχος UEFA pro), συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας.

Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την Διοίκηση του Συλλόγου, καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή, της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του.

Υπό την καθοδήγηση του κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη, ο Ηρόδοτος στέφθηκε πρωταθλητής του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ευχόμαστε και για τη νέα περίοδο τη συνέχεια στις επιτυχίες!”

Φωτογραφία του χρήστη Ηρόδοτος FC.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected