Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκος Δημοσθένους : “Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος…”

Την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αφιερωθεί στην οικογένεια αλλά και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ανήγγειλε μέσω του facebook ο Νίκος Δημοσθένους.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε το τελευταίο διάστημα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και παλαιότερα σε Νέα Γενεά Νικομήδειας, Μακροχώρι, Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Φίλιππο Μέσης και Εθνικό Μακροχωρίου.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του :

“Από την πρώτη επαφή με την μπάλα το 1998 έως και το 2018 στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής φτάνουν στο τέλος. Χρόνια γεμάτα με όμορφα συναισθήματα και στιγμές υπερηφάνειας!

Μετά από πολύ σκέψη πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από την ενεργό δράση αλλά όχι από το χώρο του ποδοσφαίρου!

θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους γονείς μου και την αρραβωνιαστικιά μου που ήτανε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, στα εύκολα και στα δύσκολα. Χωρίς αυτούς σίγουρα τίποτα δεν θα μπορούσε να ήτανε το ίδιο.

Παράλληλα, νιώθω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανταποδώσω την εκτίμηση που εισέπραξα από τους φιλάθλους ανεξαρτήτου ομάδας καθώς επίσης και να εκφράσω τον σεβασμό μου προς τους συμπαίκτες μου, αντιπάλους, προπονητές, διοικήσεις και όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Θα ήμουν αγνώμων αν δεν ευχαριστούσα ιδιαίτερα, της ομάδες που έχω αγωνιστή Εθνικό Μακροχωρίου, Ε.Α.Π Μακροχωρίου, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Φίλιππος Μέσης, Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου,Νέα Γενεά Νέας Νικομήδειας Μέγας Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Ένα ειλικρινές ευχαριστώ!

Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, η μαγεία του γηπέδου, το «άρωμα» του γρασιδιού, οι ανθρώπινες σχέσεις και η αύρα των αποδυτηρίων είναι αυτά που κρατάω και θα κουβαλάω σαν φυλακτό για πάντα στα ενδόμυχα της ψυχής μου.

Όλοι εσείς με κάνατε καλύτερο άνθρωπο! Με μάθατε να μην τα παρατάω πότε και αυτό θα είναι το πιο δυνατό όπλο στη «φαρέτρα μου» για το αύριο….

και το αύριο θα είναι κοντά στο ποδόσφαιρο, με μεγάλη όρεξη για όμορφα καινούργια πράγματα!

Κάθε αρχή κι ένα τέλος και κάθε τέλος μία καινούρια αρχή…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected