Κατηγορίες
Super League 1

Πρώτη ήττα στα φιλικά για τον Ολυμπιακό (vid)

Πρώτη ήττα για τον νέο Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες παρουσίασαν δύο πρόσωπα(πολλές αλλαγές στο δεύτερο), όντας πολύ καλοί στο α’ μέρος, όπου έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες και ηττήθηκαν 3-2 από την Έουπεν.

Ο Ολυμπιακός άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο μέρος όμως προβλημάτισε αμυντικά στην επανάληψη στην ήττα από την αδύναμη Έουπεν (3-2) στο Βέλγιο. Με χρήση του VAR, καταλογίστηκε πέναλτι για χέρι του Ένχελς.

Η ομάδα του Μαρτίνς παρουσίασε δύο πρόσωπα στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Έουπεν από το Βέλγιο καθώς στο πρώτο μέρος μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει όμως δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στην επανάληψη, ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν τρία τέρματα και έδειξαν πως χρειάζονται ενίσχυση στην αμυντική τους γραμμή.

το φιλμ του αγώνα στο sport-fm

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης (76′ Σκαφίδας), Ελαμπντελαουί (63′ Μασούρας), Βούκοβιτς (63′ Ενγκελς), Σισέ (46′ Μιράντα), Τσιμίκας (63′ Νικολάου), Μπουχαλάκης (63′ Ρομαό), Ανδρούτσος (63′ Καμαρά), Φορτούνης (63′ Μάριν), Λάζαρος (63′ Φετφατζίδης), Βρουσάι (46′ Πάρντο), Γκερέρο (63′ Τζούρτζεβιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected